Ζητά ξανά τη ψήφο των Αμερικανών ο Ντόναλντ Τραμπ: Για να ξανακάνει την Αμερική μεγάλη και ένδοξη…




Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, έχοντας τον στόχο να γίνει ο δεύτερος πρόεδρος που εξελέγη ποτέ για δύο μη συνεχόμενες θητείες, ανακοίνωσε την Τρίτη το βράδυ ότι θα επιδιώξει την προεδρική υποψηφιότητα των Ρεπουμπλικάνων το 2024.

«Για να ξανακάνω την Αμερική μεγάλη και ένδοξη, απόψε ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών», είπε ο Τραμπ.

Η πολυαναμενόμενη προεδρική εκστρατεία του Τραμπ έρχεται καθώς ο πρώην πρόεδρος προσπαθεί να ανακτήσει τα φώτα της δημοσιότητας μετά την ανεπιτήδευτη επίδοση του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις ενδιάμεσες εκλογές – συμπεριλαμβανομένων των απωλειών αρκετών αρνητών των εκλογών που επικύρωσε ο Τραμπ – και το επακόλουθο παιχνίδι ευθυνών που εκτυλίχθηκε από την ημέρα των εκλογών.

Οι Ρεπουμπλικάνοι απέτυχαν να κερδίσουν την πλειοψηφία στη Γερουσία, δεν πέτυχαν στις προσπάθειές τους να κερδίσουν αρκετές έδρες σε όλη την επκράτεια και δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη πλειοψηφία. Έχουν κερδίσει 215 έδρες μέχρι στιγμής από τις 218 που απαιτούνται.Όλες αυτές οι εξελίξεις ανάγκασαν τον Τραμπ και άλλους ηγέτες σε αμυντική στάση καθώς αντιμετωπίζουν επικρίσεις από τους Ρεπουμπλικάνους.

Κατακεραυνώνει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ την προσπάθεια “αναβάθμισης” του ψευδοκράτους: Μοναδική νόμιμη κυβέρνηση αυτή της Κυπριακής Δημοκρατίας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: