Το έχουν τερματίσει στον ΔΗΣΥ, καταρρέει η δεξιά “πολυκατοικία”: Ο Αναστασιάδης θα συναντήσει τον Αβέρωφ για τις “σκιές”!

FILE PHOTO: Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου. Φωτογραφία από την ιστοσελίδα του ΑΚΕΛ




Κλείδωσε για το πρωί της Τετάρτης συνάντηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεόφυτου στο Προεδρικό σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού Omega TV Κύπρου.

Η συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί γύρω στις 9:30 το πρωί.

Υπενθυμίζεται οτι με γραπτή δήλωση του ο Προέδρος της Δημοκρατίας, ειχε αναφρρει πως σκοπεύει να απαντήσει μέσω προσωπικής επιστολής στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ. Αλλά φαίνεται πως είναι τόσο δραματική η κατάσταση που αποφασίστηκε να συναντηθούν, προφανώς για να στηρίξει δημόσια την προεδρική υποψηφιότητα του κ. Νεοφύτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αναστασιάδης φέρεται να πιστεύει ότι ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ δεν είναι εκλέξιμος. Φέρεται επίσης να υποστηρίζει την υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Σο ΔΗΣΥ παρατηρήθηκαν φαινόμενα κατάρρευσης του κόμματος, καθώς ο κ. Νεοφύτου, σε όλες τις δημοσκοπήσεις, χάνει με μεγάλη διαφορά από τον κ. Χριστοδουλίδη.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε τις προτάσεις του για τον κυπριακό τουρισμό

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: