Παρέμβαση Αναστασιάδη: Προέχει η ενότητα του ΔΗΣΥ, θα στείλει επιστολή στον Νεοφύτου

FILE PHOTO: Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




«Μοναδική μου έγνοια είναι η διατήρηση της ενότητας της ιστορικής παράταξης του Δημοκρατικού Συναγερμού», αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης σε σχέση με τα περί σκιών στα οποία αναφέρθηκε ο Προέδρου του ΔΗΣΥ. Τόνισε παράλληλα ότι θα στείλει προσωπική επιστολή στον κ. Νεοφύτου.

 Αυτούσια η δήλωση του Προέδρου:

Σε απάντηση των όσων λέγονται και γράφονται, επιθυμώ να καταστήσω σαφές πως μοναδική έγνοια έχω την διατήρηση της ενότητας της ιστορικής παράταξης του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Ως εκ τούτου αυτό που απαιτείται είναι, πρώτον ο σεβασμός των αποφάσεων των συλλογικών οργάνων της παράταξης και δεύτερον η αποφυγή των όποιων δηλώσεων που θέτουν εν αμφιβόλω διακηρυγμένες προθέσεις μελών ή στελεχών του κόμματος.

Τιμώντας με συνέπεια τις πιο πάνω αρχές, θα εκφράσω τις θέσεις μου δια αυστηρά προσωπικής επιστολής προς τον Πρόεδρο του ΔΗ.ΣΥ.

Την ίδια ώρα επαναλαμβάνω πως είμαι στη διάθεση του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου να ακούσω τις όποιες απόψεις ή και ανησυχίες διατηρούσε ή διατηρεί, όπως άλλωστε πάντοτε έπραττα.

Με πληροφορίες από philenews.com 
Κύπρος Λευκωσία 

Στην Κύπρο η ομάδα ευρωβουλευτών για τo Pegasus και τις καταγγελίες ανάπτυξης και χρήσης λογισμικού παρακολούθησης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: