Μετά τη Λίβερπουλ πωλητήριο και στη Μάντσεστερ βάζουν οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες της

O παίκτης της Manchester United Alejandro Garnacho σε ματς εναντίον της Φουλαμ. EPA, TOLGA AKMEN




Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδέχεται πλέον να βαδίσει τον δρόμο της πώλησης από τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της μετά από 17 χρόνια «βασιλείας» των Γκλέιζερς, έτη που στην πλειονότητά τους διανύθηκαν με διαμαρτυρίες οπαδών για την πτωτική πορεία της ομάδας εντός γηπέδου.

Οπως αποκάλυψε το Sky News, η οικογένεια Γκλέιζερ ετοιμάζεται να ανακοινώσει επίσημα την πρόθεσή της να εξετάσει πιθανές πηγές εξωτερικής επένδυσης που θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν και την πλήρη υπαγωγή σε καθεστώς «δημοπρασίας» ενός από τους πλέον δημοφιλείς συλλόγους στον κόσμο.

Πηγές του βρετανικού δικτύου ανέφεραν την Τρίτη ότι οι τραπεζικοί επενδυτές έλαβαν οδηγίες από τους ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προχωρήσουν τη διαδικασία, η οποία είναι πιθανό να περιλαμβάνει πλήρη ή μερική πώληση ή στρατηγική συνεργασία με τρίτα μέρη.

Μια δήλωση που επιβεβαιώνει τις προθέσεις τους ενδέχεται να δημοσιοποιηθεί άμεσα, δήλωσε ένας εξ’ αυτών.

Η ανακοίνωση μιας επανεξέτασης των οικονομικών επιλογών που θα μπορούσε να περιλαμβάνει και τη διαδικασία πώλησης σηματοδοτεί το τέλος των πολυετών εικασιών σχετικά με το εάν οι Γκλέιζερς θα μπορούσαν να πειστούν να «ξεφορτωθούν» έναν σύλλογο που την τελευταία δεκαετία γνώρισε σχεδόν σταθερή ποδοσφαιρική πτώση.

Η Γιουνάιτεντ έχει να κατακτήσει τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ από το 2013 και έχει απολύσει μια σειρά προπονητών μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Μόλις σήμερα ο σύλλογος ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που σε πρόσφατη συνέντευξή του αμφισβήτησε τους ιδιοκτήτες του συλλόγου.

Με πληροφορίες από SΚΥ ΝEWS

Τέλος από τη Μάντσεστερ ο Ρονάλντο: Θα αγαπώ πάντα τη Γιουνάιτεντ, αλλά είναι ώρα για μια νέα πρόκληση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: