Τέλος από τη Μάντσεστερ ο Ρονάλντο: Θα αγαπώ πάντα τη Γιουνάιτεντ, αλλά είναι ώρα για μια νέα πρόκληση

FILE PHOTO: Ο Cristiano Ronaldo EPA, PETER POWELL




Το τέλος της συνεργασίας της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοίνωσε προ ολίγου η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

 

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Ο Cristiano Ronaldo πρόκειται να αποχωρήσει από τη Manchester United κατόπιν αμοιβαίας συνφωνίας, η οποία τίθεται σε ισχύ άμεσα.

Ο σύλλογος τον ευχαριστεί για την τεράστια προσφορά του στις δύο του θητείες στο Old Trafford σκοράροντας 145 γκολ σε 346 εμφανίσεις και εύχεται σε αυτόν και την οικογένειά του καλή συνέχεια».

Τελευταίο επεισόδιο στην ατυχήσασα δεύτερη θητεία του CR7 στην Mάντσεστερ ήταν η πολύκροτη συνέντευξή του, πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ σε βρετανικό δίκτυο, στην οποία εξαπέλυσε πυρά κατά του προπονητή της ομάδας Έρικ Τεν Χαγκ και στελεχών του συλλόγου.

Ετσι η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» αποφάσισε να κινηθεί άμεσα και να προχωρήσει τις διαδικασίες για το «διαζύγιο» των δύο πλευρών, το οποίο -τουλάχιστον σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε η Γιουνάιτεντ – ήταν συναινετικό.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έκανε μία σύντομη τοποθέτηση, μέσω γραπτής δήλωσης που μοίρασε στον βρετανικό Τύπο, τονίζοντας πως ήταν η ώρα για να ψάξει για μία νέα πρόκληση.

Ο CR7 ανέφερε ακόμα πως θα αγαπάει πάντα τη Γιουνάιτεντ και τους οπαδούς της και ευχήθηκε στο κλαμπ κάθε επιτυχία για το μέλλον.

«Μετά από συζητήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφωνήσαμε από κοινού να λύσουμε πρόωρα τη συνεργασία μας. Αγαπώ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους οπαδούς της, αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.

Ωστόσο, νιώθω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να ψάξω μία νέα πρόκληση. Εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία για το υπόλοιπο της σεζόν και για το μέλλον» ανέφερε στη δήλωσή του ο 37χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ

Σαουδική Αραβία: Ο βασιλιάς ανακήρυξε αργία την επομένη της μεγάλης ανατροπής με τη νίκη επί της Αργεντινής

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: