Μανία με την καθαριότητα στο Κατάρ: Οι Ιάπωνες πανηγύριζαν ανεμίζοντας σακούλες με τις οποίες στο τέλος μάζεψαν τα σκουπίδια [video]

Ιάπωνες φίλαθλοι πανηγυρίζουν στις κερκίδες ανεμίζοντας σακούλες. Photo screenshot via glomex




Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά και φαίνεται πως έχει μεγάλη σημασία για τους Ιάπωνες που παραδίδουν μαθήματα συμπεριφοράς στις κερκίδες αλλά και στα αποδυτήρια των γηπέδων του Κατάρ στο Μουντιάλ του 2022.

Οι οπαδοί της Ιαπωνίας τρέλαναν τον κόσμο καθαρίζοντας τις θέσεις τους από τον πρώτο αγώνα κιόλας της διοργάνωσης, αυτόν του Κατάρ με το Εκουαδόρ.

Τώρα οι απίθανοι Ιάπωνες ξεχώρισαν για μια ακόμα φορά, με την παρουσία τους στην εξέδρα και στην αναμέτρηση κόντρα στην Κόστα Ρίκα, πανηγύρισαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

 

Οι φίλοι της Ιαπωνίας εμφανίζονται να τραγουδούν στις εξέδρες, κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας τους με την Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ 2022, ανεμίζοντας… σακούλες , τις οποίες θα χρησιμοποιήσουν αργότερα για να μαζέψουν τα σκουπίδια τους μετά τη λήξη του ματς.




Θυμίζουμε ότι μετά τη νίκη της Ιαπωνίας επί της Γερμανίας, στην πρεμιέρα της ομάδας στο Μουντιάλ 2022, οι Ασιάτες οπαδοί καθάρισαν τις εξέδρες που βρέθηκαν, δίνοντας μαθήματα πολιτισμού.

Οι παίχτες της εθνικής ομάδας της Ιαπωνίας είχαν κάνει το ίδιο μετά τον θρίαμβο κόντρα στη Γερμανία, άφησαν το αποδυτήριό τους στο Διεθνές Στάδιο Khalifa σε πεντακάθαρη κατάσταση.

Όπως φάνηκε και σε φωτογραφία που ανήρτησε η FIFA στον λογαριασμό της στο Twitter οι Ιάπωνες τοποθέτησαν τακτοποιημένες και διπλωμένες τις πετσέτες τους, μπουκάλια νερού και τρόφιμα σε σειρά στο κέντρο του δωματίου, ενώ άφησαν επίσης origami σύμβολο καλής τύχης και μακροζωίας στη χώρα τους.

Το «διαστημικό» μπαλόνι της Γλυφάδας: Ενα κλειστό γήπεδο μπάσκετ που έρχεται από το μέλλον

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: