Εξαλλη η Κάιλι Τζένερ απαντά στην κριτική ότι δημοσίευσε φωτό του γιου της για να καλύψει το σκάνδαλο Balenciaga




Η Κάϊλι Τζένερ, η νεότερη από τις αδερφές Καρντάσιαν, απάντησε στην κριτική που δέχθηκε για την επιλογή της να δημοσιεύσει φωτογραφίες του 9 μηνών γιου της στον απόηχο του σκανδάλου Balenciaga. 

Η Τζένερ κατηγορείται ότι προχώρησε στη δημοσίευση αυτή ως αντιπερισπσμό στην καμπάνια της Balenciana, την οποία η τηλεπερσόνα, μεταξύ άλλων, διαφημίζει.

Ως ένα από τα πιο διάσημα «πρόσωπα της Balenciaga» παγκοσμίως, η Τζένερ εισέπραξε καταιγισμό κριτικής επειδή, αρχικά δεν έσπευσε να καταδικάσει τις διαφημίσεις της εταιρίας.

Όταν δε προχώρησε και στη δημοσίευση φωτογραφιών του μικρού γιου της -παρότι το πρόσωπό του δεν αποκαλύπτεται- εκεί πλέον έγινε ο κακός χαμός.

Και αυτό επειδή από τη γέννησή του και μετά η Κάϊλι ήταν ιδιαίτερα διακριτική με τον γιο της, για τον οποίο δεν είναι γνωστό ούτε καν το όνομά του.

Κάποιοι από τους χρήστες στα social media ισχυρίστηκαν ότι πρόκειται για ιδέα της Κρις Τζένερ. Πιστεύουν δηλαδή, ότι η 67χρονη μητέρα της διάσημης οικογένειας συμβούλευσε την Κάιλι και την Κιμ να δημοσιεύουν «τις καλές φωτογραφίες τους» μετά το σκάνδαλο της καμπάνιας «Gift Collection».

Εκνευρισμένη η Κάϊλι απάντησε: «Εεεε, γιατί θα έβαζα το παιδί μου για να καλύψω τη Balenciaga; Αυτός είναι ο λόγος που ποτέ δεν το κάνω αυτό, πάντα κάτι να πείτε».

Με πληροφορίες από Τhe Sun

Δεν θα μας κλέψει ο Πούτιν τα Χριστούγεννα: Το Κίεβο θα στολίσει δένδρο από ιδιωτικές δωρεές * Με περσινά στολίδια και γεννήτρια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: