Διάλυση, απόγνωση και φρικαλεότητες: Καγκουρό, βίσωνα ακόμη και λύκους έφαγαν Ρώσοι στρατιώτες από ζωολογικό κήπο στο Ντόνετσκ

FILE PHOTO: Ρώσοι επίστρατοι εκπαιδεύονται λίγο πριν σταλούν στην πρώτη γραμμή του μετώπου. EPA, ARKADY BUDNITSKY




Κάθε ημέρα που περνάει επιβεβαιώνει τη διάλυση του ρωσικού στρατού αλλά και τις φρικαλεότητες που διαπράττουν στρατιώτες της Μόσχας που βρίσκονται στο μέτωπο.

Ενα ακόμη φρικτό περιστατικό ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας όταν εθελοντές διασώστες που επέστρεψαν στην περιοχή Γκαμπίλ του Ντόνετσκ την οποία ανακατέλαβαν οι Ουκρανικές δυνάμεις αποκάλυψαν πως οι Ρώσοι στρατιώτες έφαγαν τα ζώα του τοπικού ζωολογικού κήπου προκειμένου να επιβιώσουν.

Το χωριό Γιαμπίλ απελευθερώθηκε από τις ουκρανικές δυνάμεις στις 30 Σεπτεμβρίου.

Τα σωστικά συνεργεία έφτασαν δέκα ημέρες αργότερα και βρήκαν σκελετούς ζώων και κομμάτια σάρκας και οστών διάσπαρτα στους χώρους του ζωολογικού κήπου.

Ένα καγκουρό ήταν μεταξύ των ζώων που οι απελπισμένοι Ρώσοι στρατιώτες έφαγαν.  Και δεν ήταν μόνο αυτό.

Σύμφωνα με τις αρχές,νεκρά βρέθηκαν επίσης δύο καμήλες, ένας βίσωνας, μερικά γουρουνάκια, πουλιά και λύκοι.

Τα ζώα που σώθηκαν φροντίζονται στην πόλη Ντνίπρο.

Πριν από την εισβολή της 24ης Φεβρουαρίου, οι φύλακες του ζωολογικού κήπου δήλωσαν ότι το συγκρότημα φιλοξενούσε ένα ευρύ φάσμα ζώων, όπως αρκούδες, καμήλες, αντιλόπες και αγριογούρουνα.

Οι εθελοντές συγκεντρώνουν υλικό προκειμένου να επικοινωνήσουν με τις ουκρανικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου με σκοπό την απαγγελία κατηγοριών.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Χωρίς ρεύμα 4,5 εκατ. άνθρωποι στην Ουκρανία και μύδροι για τον «βυθισμένο στην απανθρωπιά Πούτιν»: Ακόμη και όπλα του 1891 σε Ρώσους φαντάρους

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: