Αγωνία για τον μεγάλο Πελέ: Εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο με δύσκολα συμπτώματα* Καθησυχάζει η κόρη του

FILEP HOTO: Τοιχογραφία με τον Πελέ στην πόλη Σάντος της Βραζιλίας. ΕPA, Felipe del Valle




Στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» του Σάο Πάολο εισήχθη ο Πελέ, ο οποίος στις 23 Οκτωβρίου έγινε 82 ετών και υποβάλλεται τα τελευταία χρόνια σε θεραπεία για καρκίνο.

Σύμφωνα με νέα που ανέφερε πρώτα το ESPN και επιβεβαιώθηκαν από την O’ Globo, αυτή τη φορά, ωστόσο, η νοσηλεία του δεν ήταν προγραμματισμένη.

Ο Πελέ έφτασε στο νοσοκομείο μαζί με τη σύζυγό του Μαρτσία Αοκί, και έναν νοσοκόμο που τον φροντίζει στο σπίτι, αφού παρουσίασε πρήξιμο στο σώμα του. Ο Πελέ υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων, προκειμένου να υπάρξει μια εις βάθος εκτίμηση της κατάστασής του.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό O’ Globo, κατά την άφιξή του στο «Άλμπερτ Αϊνστάιν», το ιατρικό επιτελείο που φροντίζει τον παίκτη επιβεβαίωσε την ύπαρξη οιδήματος και επίσης εντόπισε μια «μη αντιρροπούμενη καρδιακή ανεπάρκεια», όπου παρατηρείται δυσκολία στην αναπνοή.

Όταν εισήχθη στο νοσοκομείο, ο Πελέ ήταν πολύ ανήσυχος και διαγνώστηκε με ψυχική σύγχυση. Στις εξετάσεις θα αξιολογηθεί και η πιθανότητα εμφάνισης ηπατικής εγκεφαλοπάθειας.

Σχετικά καθησυχαστική, ήταν ωστόσο η κόρη του Πελέ, Κέλυ Νασιμέντο: «Πολύς συναγερμός στα μέσα ενημέρωσης σήμερα σχετικά με την υγεία του μπαμπά μου. Είναι στο νοσοκομείο και ρυθμίζει τη φαρμακευτική αγωγή», έγραψε η Νασιμέντο. «Δεν υπάρχει καμία έκτακτη ή νέα τρομερή πρόβλεψη. Θα είμαι εκεί για την Πρωτοχρονιά και υπόσχομαι να δημοσιεύσω μερικές φωτογραφίες».

Το ESPN Brasil ανέφερε ότι ο Πελέ αντιμετώπιζε καρδιακά προβλήματα και το ιατρικό του προσωπικό έδειξε ανησυχία ότι η χημειοθεραπεία του δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Ο μάνατζερ του Πελέ και το νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν δεν απάντησαν αμέσως στα αιτήματα για σχολιασμό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, Reuters

Ποταμός πετροδολαρίων για τον Kριστιάνο Ρονάλντο: Με €500 εκατομμύρια για 2,5 χρόνια στην Aλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: