Ποταμός πετροδολαρίων για τον Kριστιάνο Ρονάλντο: Με €500 εκατομμύρια για 2,5 χρόνια στην Aλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας [βίντεο]

FILE PHOTO: O Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει τη νίκη της Πορτογαλίας επί της Ουρουγουάης στο Μουντιάλ του Κατάρ. EPA/Noushad Thekkayil




Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να έχει συμφωνήσει σε ένα μυθικό συμβόλαιο 2,5 ετών, ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως με την Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία.

Το συμβόλαιο του 37χρονου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λύθηκε πριν από λίγες ημέρες, μετά από μια ταραχώδη σχέση με τους επικεφαλής του συλλόγου, η οποία επιδεινώθηκε μετά την τηλεοπτική του συνέντευξη στον Πίερς Μόργκαν.

Ο Πορτογάλος διεθνής πίεζε για να φύγει από το Ολντ Τράφορντ από το καλοκαίρι.

Ο πρώην αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης απέρριψε το περασμένο καλοκαίρι τη μεταγραφή του στη Σαουδική Αραβία, αλλά χωρίς να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης, φαίνεται ότι τώρα θα κάνει τη μετακίνηση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Marca oι Σαουδάραβες θα τον βλέπουν να αγωνίζεται μέχρι την ηλικία των 40 ετών.

Η Αλ Νασρ είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους στη Σαουδική Αραβία, έχοντας κατακτήσει εννέα φορές το πρωτάθλημα της χώρας, με πιο πρόσφατο το 2019.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι κανένας σύλλογος από την Ευρώπη ή το MLS δεν θα μπορούσε να προσφέρει ούτε κατά διάνοια ένα τόσο μεγάλο ποσό.

ΠΗΓΗ: daily mail.co.uk 

Οφσάιντ ακόμα και για αδαείς: Πως λειτουργεί το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης της FIFA που λύνει τον μεγαλύτερο γρίφο του ποδοσφαίρου

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: