The Crown: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της 5ης σεζόν * Tο τέλος της Νταϊάνα και το “annus horribilis” τη Ελισάβετ [video]

Η 5η σεζόν της σειράς του Netflix, The Crown, παρακολουθεί τη σύγκρουση του Κάρολου με το Παλάτι, την δημόσια διαπόμπευση της σχέσης του με την Καμίλα και τις τελευταίες ημέρες της πριγκίπισσας Νταϊάνα.




Ελάχιστες μέρες πριν την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης 5ης σεζόν της  δημοφιλέστατης σειράς “The Crown”, το Netflix παρουσίασε το τρέιλερ του νέου κύκλουτης σειράς.

Σε αυτή τη σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου, όπως ήδη έχει γίνει γνωστό η σειρά επικεντρώνει στο τέλος του γάμου του Καρόλου και της Νταϊάνα και στις τελευταίες ημέρες της “πριγκίπισσας του λαού”, την περίοδο που επικεφαλής της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, ως διάδοχος της Μάργκαρετ Θάτσερ, βρίσκεται ο Τζον Μέιτζορ.

Το 1992 είναι η “νέα εποχή” της σειράς, χρονιά που η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ είχε χαρακτηρίσει  «annus horribilis» (ολέθρια χρονιά).

Η νέα σεζόν συγκεντρώνει και πάλι τα πυρά του Μπάκιγχαμ με επικρίσεις για σκηνές που θα προβληθούν,  όπως η παρουσίαση του βασιλιά Καρόλου ως άπιστου ραδιούργου που συνωμοτούσε εναντίον της μητέρας του αλλά και το “ειδύλλιο” του πρίγκιπα Φιλίππου.

Bασιλικός εμπειρογνώμονας και επίσημος βιογράφος της βασιλομήτορος, χαρακτήρισε τη σειρά «απεχθή» και «σκόπιμα επιζήμια» αναφερόμενος στη σκηνή όπου ο πρίγκιπας Κάρολος λέει στη βασίλισσα ότι θα έπρεπε να την «ρίξουν.. στη φυλακή» επειδή είναι «κακή μητέρα».

 

 

 

Εξοργισμένο το Μπάκιγχαμ με την 5η σεζόν “The Crown” – Οι τελευταίες μέρες της Νταϊάνα, οι απιστίες του Φίλιππου και ο “έξαλλος” Κάρολος

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: