Προπαγάνδα με όχημα τα ανήλικα παιδιά του: Βίντεο του ανισόρροπου Τσετσένου Καντίροφ με τους γιους του να πολεμούν “εθνικιστές” Ουκρανούς [videos]

FILE PHOTO: Οι τρεις ανήλικοι γιοι του Ραμζάν Καντίροφ κατά την διάρκεια βιντεοσκοπούμενης στρατιωτικής εκπαίδευσής τους στην Τσετσενία. Screenshot via YouTube




Μια μέρα αφότου δημοσίευσε βίντεο με τους ανήλικους γιούς του να ποζάρουν πάνοπλοι στους δρόμους της μαρτυρικής Μαριούπολης της Ουκρανίας, ο ανισόρροπος “πολεμιστής στα πόδια του Πούτιν” – όπως αυτοχαρακτηρίζεται – ανέβασε νέο βίντεο με τα παιδιά του να πολεμούν μαζί με τον ρώσικο στρατο στην πρώτη γραμμή, όπως ο ίδιος λέει.

Ο Τσετσένος σφαγέας Ραμζάν Καντίροφ ανακοίνωσε ως εξής σήμερα Πέμπτη ότι οι τρεις ανήλικοι γιοι του πολεμούν με τον ρωσικό στρατό στην πρώτη γραμμή του πολέμου στην Ουκρανία:

«Ο Αχμάτ, ο Έλι και ο Άνταμ επισκέφτηκαν τη γραμμή επαφής, όπου διεξάγονται σκληρές μάχες με Ουκρανούς εθνικιστές»,  έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Telegram.

«Πήραν τον δρόμο τους κοντά στις εχθρικές θέσεις και παρείχαν κάλυψη πυρός στους προελαύνοντες πολεμιστές», πρόσθεσε ο Καντίροφ.

Το βίντεο που δημοσίευσε ο Καντίροφ φαίνεται να δείχνει τους Αχμάτ (16), Έλι (15) και Άνταμ (14), να πυροβολούν από καμουφλαρισμένες θέσεις ανάμεσα στα δέντρα και αργότερα να ποζάρουν με τουφέκια,, χειροβομβίδα με ρουκέτα.

Ο Καντίροφ είπε ότι οι γιοι του, για τους οποίους πρόσφατα είχε ότι έλαβαν  στρατιωτική εκπαίδευση από τα «νεότερα τους χρόνια», πέρασαν αρκετές ημέρες πολεμώντας δίπλα στις ρωσικές δυνάμεις.

Ένας από τους πιο φανατικούς προπαγανδιστές της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο Καντίροφ σπάνια μένει έξω από το φως της δημοσιότητας  από τότε που ξεκίνησε η σύγκρουση με συνεχείς αναρτήσεις στο Telegram.

Οι ισχυρισμοί του Καντίροφ για τις στρατιωτικές δραστηριότητες των γιων του έρχονται μέρες αφότου η κόρη του Αϊσάτ, η οποία είναι επίσης υπουργός Πολιτισμού της Τσετσεσίας, απεικονίστηκε να λαμβάνει το παράσημο του Τάγματος Φιλίας από τον Ντένις Πουσίλιν, τον ηγέτη της αυτοαποκαλούμενης Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ.

Ο Πούτιν αναγνωρίζοντας τις φονικές υπηρεσίες του Καντίροφ, τον προήγαγε στο βαθμό του στρατηγού του ρωσικού στρατού νωρίτερα αυτό το μήνα.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε ο Καντίροφ τον περασμένο μήνα, η Τσετσενία, ρωσική δημοκρατία του Βόρειου Καυκάσου έχει αναπτύξει πάνω από 20.000 στρατιώτες για να πολεμήσουν στην Ουκρανία.

Mε πληροφορίες από The Moscow Times

Από την Τσετσενία στη μαρτυρική Μαριούπολη: Ποζάρουν πάνοπλοι οι ανήλικοι γιοί του ανισόροπου Τσετσένου φίλου του Πούτιν, Ραμζάν Καντίροφ [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: