Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και 4 υπουργοί θα ελεγχθούν για την υπόθεση των διαβατηρίων

To Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία via Βικιπαίδεια




Πέντε νυν και πρώην στελέχη της κυβέρνησης, αναμένεται να τεθούν υπό το μικροσκόπιο της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς σε σχέση με τις πολιτογραφήσεις.

Ο λόγος για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, την τέως υπουργό Δικαιοσύνης Έμιλυ Γιολίτη, τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα Σάββα Αγγελίδη, τον πρώην υπουργό Μεταφορών Μάριο Δημητριάδη και τον νυν υπουργό Εργασίας Κυριάκο Κούσιο.

Αυτή η εξέλιξη προκύπτει μετά και από την επιστολή που απέστειλε προχθές η Ελεγκτική Υπηρεσία της Δημοκρατίας προς την Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του «Φ», στην εν λόγω επιστολή γίνεται αναφορά στα ευρήματα της Ελεγκτικής Υπηρεσίας που καταγράφονται στην τελευταία της έκθεση (22/8/2022) για το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα. Με την επιστολή επισυνάπτεται και η επικαιροποιημένη λίστα του υπουργείου Εσωτερικών με τους πάροχους υπηρεσιών για τις πολιτογραφήσεις μέχρι και τις 31 Ιουλίου του 2021. Κατά τη συγκεκριμένη ημερομηνία έγινε η τελευταία φουρνιά πολιτογραφήσεων και απασχόλησε και την Ελεγκτική Υπηρεσία.

Με πληροφορίες από philenews.com
Κύπρος Λευκωσία 

Ντροπή: Η ΟΥΝΦΙΚΥΠ επιρρίπτει την ευθύνη στον Ελληνοκύπριο αγρότη, και όχι στους Αττίλες, για το νέο επεισόδιο στη Δένεια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: