Οι γερόλυκοι είναι εδώ: Νέο άλμπουμ μετά από 18 ολόκληρα χρόνια ετοιμάζουν οι Rolling Stones

O κιθαρίστας Ronnie Wood, ο Mick Jagger και ο Keith Richards σε συναυλία στο Βερολίνο στις 03 August 2022. EPA, CLEMENS BILAN




Θα πρόκειται για μία ιστορική είδηση εφόσον επιβεβαιωθεί: Οι Ρόλινγκ Στόουνς, 18ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία τους δισκογραφική παρουσία, ετοιμάζουν νέο άλμπουμ με καινούρια τραγούδια.

Την πληροφορία δημοσιεύει η βρετανική ταμπλόιντ Sun.

Συγκεκριμέρνα, ο συντάκτης της Simon Boyle υποστηρίζει ότι Μικ Τζάγκερ, Κιθ Ρίτσαρντς και Ρόνι Γουντ είχαν το τελευταίο δεκαπενθήμερο συνεργασία στη Νέα Υόρκη για τις ηχογραφήσεις του νέου άλμπουμ.

Μαζί τους ήταν μία σειρά μουσικών παγκόσμιας κλάσης προκειμένου να ολοκληρώσουν τις αρχικές ηχογραφήσεις τους για την πρώτη τους παραγωγή πρωτότυπου υλικού μετά από 18 χρόνια.

Αυτό θα σηματοδοτήσει και τον πρώτο τους δίσκο χωρίς τον θρυλικό Τσάρλι Γουότς (Charlie Watts), ο οποίος πέθανε το 2021.

Πηγή που επικαλείται το βρετανικό ταμπλόιντ αναφέρει: «Μετά το θάνατο του Τσάρλι υπήρχε κάποια αβεβαιότητα για το τι θα γίνει στη συνέχεια.

Είχαν προγραμματισμένες ημερομηνίες για συναυλίες, αλλά μετά τον θάνατο του Γουότς δεν ήταν ξεκάθαρο τι θα γίνει στο μέλλον.

Αλλά τώρα είχαν χρόνο να σκεφτούν ότι όλοι νιώθουν ότι είναι το σωστό να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που έκαναν πάντα ως συγκρότημα, να κάνουν νέα μουσική και, αν όλα πάνε καλά, να ξαναβγούν στα στάδια για να παίξουν αυτή τη μουσική στους θαυμαστές τους.

Υπέστησαν πλήγμα τα τελευταία χρόνια, αλλά το σόου συνεχίζεται και οι Stones πάντα αυτό θα κάνουν».

Το ρεπορτάζ της Sun μεταδίδει ότι μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ -που αναμένεται το 2023- σχεδιάζεται άλλη μια μεγάλη περιοδεία, που πιθανότατα θα περιλαμβάνει events στις ΗΠΑ, τη Νότια Αμερική και την Ευρώπη.

Ο ντράμερ Steve Jordan και ο βετεράνος μπασίστας Darryl Jones θα πλαισιώσουν τη σύνθεση των Stones.

Με πληροφορίες από The Sun

«Στις πιο σκληρές φυλακές του κόσμου»: Στα Διαβατά το νέο επεισόδιο της σειράς του Netflix

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: