Ανησυχεί για την υγεία του Πούτιν η οικογένειά του: Ιατρικές εξετάσεις για ναυτία, ανορεξία, επίμονο βήχα και αδυναμία [video]

O Bλαντιμίρ Πούτιν κατά την σημερινή του συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ντμίτρι Τσερνισένκο, όταν τον έπνιξε ο βήχας. EPA, GAVRIIL GRIGOROV / KREMLIN POOL / SPUTNIK / POOL MANDATORY CREDIT




Οι συγγενείς του Βλαντιμίρ Πούτιν ανησυχούν γιατί ο αρχηγός του Κρεμλίνου έχει κρίσεις βήχα, συνεχή ναυτία και έλλειψη όρεξης ενώ φέρεται να υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο κύκλος του ανησυχεί ότι η “εξασθένηση και ο επίμονος βήχας” του Πούτιν  γίνονται πλέον αισθητά και θα θεωρηθεί από τις ελίτ στη Ρωσία ως “σημάδι της ραγδαίας επιδείνωσης της υγείας του ηγέτη”, σύμφωνα με το κανάλι Telegram General SVR, το οποίο εδώ και καιρό ισχυρίζεται ότι ο Πουτιν υποφέρει από καρκίνο παρά την επιμονή του Κρεμλίνου να λέει πως είναι καλά στην υγεία του.

Αρχισυντάκτης  του καναλιού φέρεται να είναι ένας  εξόριστος πρώην αντιστράτηγος του Κρεμλίνου, γνωστός με το ψευδώνυμο Βίκτορ Μιχαήλοβιτς.

  • Παρά το γεγονός ότι εμφανίζεται αρκετά “φουσκωμένος” και πρησμένος στο πρόσωπο, ο Ρώσος πρόεδρος έχασε 18 κιλά τους τελευταίους μήνες, ανέφερε το κανάλι που ισχυρίζεται ότι έχει πηγές μέσα στο Κρεμλίνο.

Σήμερα ο Πούτιν ακουγόταν να δυσκολεύεται καθώς τον έπνιγε ο βήχας ενώ μιλούσε σε χαμηλούς,  επίπονους τόνους κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ντμίτρι Τσερνισένκο.

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον βήχα του  κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την αθλητική παροχή στις περιοχές που προσάρτησε από την Ουκρανία και συνέχισε βιαστικά να μιλάει σαν να προσπαθούσε να καλύψει το ξέσπασμα του βήχα και να προχωρήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Το κανάλι Telegram – το οποίο δεν ανέφερε καμία απόδειξη για τους ισχυρισμούς του για την κακή υγεία του Πούτιν – ανέφερε:

“Τόσο ο ίδιος ο Πούτιν όσο και οι συγγενείς του, καθώς και οι γιατροί, ανησυχούν για τις κρίσεις βήχα του προέδρου, καθώς και για τη συνεχή ναυτία και την έλλειψη όρεξης λόγω φαρμακευτικής αγωγής και ειδικής ογκολογικής δίαιτας”.

Ο Πούτιν εθεάθη μόνο μία φορά μεταξύ Παρασκευής και Κυριακής -την περίοδο κατά την οποία λέγεται ότι υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις – σε μια ασυνήθιστη διαδικτυακή συνάντηση με τοπικό αξιωματούχο.

Ωστόσο, τέτοιες συναντήσεις συχνά πιστεύεται ότι είναι «κονσερβοποιημένες» – ηχογραφούνται σε παλαιότερη ημερομηνία, υποβάλλονται σε επεξεργασία και στη συνέχεια μεταδίδονται σαν να είναι ζωντανά.

Το κανάλι General SVR ισχυρίστηκε περαιτέρω ότι ο Πούτιν είναι ιδιαίτερα θυμωμένος με την κακή απόδοση των στρατευμάτων του στον πόλεμο, επιπλήττοντας και στη συνέχεια κλείνοντας το τηλέφωνο στον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης διαδικτυακής συνάντησης.

  • Ο Πούτιν κατέφυγε σε κραυγές και βωμολοχίες, όπως φέρεται να, έκοψε την κλήση εν μέσω κρίσης βήχα.

«Αφού ο Σόιγκου αποσυνδέθηκε από τη συμμετοχή στη βιντεοδιάσκεψη, ο Πούτιν άρχισε να μιλά με άλλους εκπροσώπους της στρατιωτικής ηγεσίας,  αλλά δεν μπορούσε να συνεχίσει λόγω έντονου βήχα, τόσο που η συνάντηση χρειάστηκε να διακοπεί, και ο πρόεδρος χρειαζόταν ιατρική βοήθεια», υποστήριξε το κανάλι που λέει ότι έχει πηγές στο Κρεμλίνο.

Νωρίτερα στη συνάντηση, ο Πούτιν ενημερώθηκε ότι η απώλεια του αεροσκάφους Su-30 – στο οποίο σκοτώθηκαν δύο δοκιμαστικοί πιλότοι – ήταν απίθανο να ήταν δολιοφθορά.

Το κανάλι δεν διευκρινίζει ποιοι από τους συγγενείς του Πούτιν υποτίθεται ότι ανησυχούν για την κατάστασή του.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Ύπουλο άλλοθι για πυρηνική απειλή στήνει η Μόσχα: Συντηρεί σενάριο για δήθεν ουκρανική επίθεση με «βρώμικη βόμβα»

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: