Βρέθηκε λύση στο «θρίλερ» της αποτέφρωσης της Μάρθας Καραγιάννη: Γιατί οι Αρχές αρνήθηκαν να κάνουν πράξη την τελευταία επιθυμία της ηθοποιού [βίντεο]

FILE PHOTO: Η αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη (Κ) όπως όλοι θα την θυμούνται. Photo via Facebook, @FinosFilm




Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει η διαδικασία της αποτέφρωσης της Μάρθας  Καραγιάννη που πέθανε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο του αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας, Αντώνη Αλακιώτη, η ανιψιά της ηθοποιού θα υπογράψει το σχετικό χαρτί και η διαδικασία θα προχωρήσει κανονικά.

Όπως είχε γίνει γνωστό, το χαρτί στο οποίο η ηθοποιός είχε εκφράσει την επιθυμία να αποτεφρωθεί, θα έπρεπε να υπογεγραφεί από συγγενή πρώτου ή δευτέρου βαθμού προκειμένου να γίνει δεκτό από το ληξιαρχείο.

Ωστόσο, η ηθοποιός δεν είχε εν ζωή κανέναν στενό συγγενή, παρά μόνο δύο φίλους, τον γνωστό ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα και την επί δεκαετίες συγκάτοικό της,  Ντόρα Δούμα.

«Πρέπει να σεβαστούν την επιθυμία της! Δεν μπορώ να μην πραγματοποιήσω την τελευταία επιθυμία της Μάρθας», είπε η κ. Δούμα.




Ο κ. Αλακιώτης διαβεβαίωσε τους φίλους της ηθοποιού πως η υπογραφή της ανιψιάς -παρόλο που δεν αποτελεί συγγενή πρώτου ή δευτέρου βαθμού – θα δώσει το πολυπόθητο “πράσινο φως” ώστε να γίνει πραγματικότητα η τελευταία επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη.

 

 

ΕΛΑΣ: Έτσι εξαρθρώθηκε η σπείρα που καλλιεργούσε φυτεία – μαμουθ με πάνω από 5.000 δενδρύλλια κάνναβης στον Όλυμπο

 

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: