The Crown: Ανεστάλησαν τα γυρίσματα του 6ου κύκλου μετά τον θάνατο της Ελισάβετ [video]

FILE PHOTO: Σήμερα επρόκειτο να γυριστεί η σκηνή του τραγικού θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα. File photo via Facebook@TheCrownNetflix




Tα γυρίσματα της βραβευμένης σειράς του Netflix The Crown ανεστάλησαν μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Μια σκηνή που κάλυπτε τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997 είχε προγραμματιστεί να γυριστεί σήμερα στη Βαρκελώνη της Ισπανίας .

Ωστόσο, τα γυρίσματα του έκτου κύκλου της σειράς θα διακοπούν για τουλάχιστον μία εβδομάδα μετά τον θάνατο της Βασίλισσας σε ηλικία 96 ετών την Πέμπτη.

Καθώς ο πέμπτος κύκλος της δημοφιλούς σειράς πρόκειται να προβληθεί αυτό το φθινόπωρο, τα γυρίσματα του έκτου κύκλου έχουν ξεκινήσει για τα καλά, με την Elizabeth Debicki να υποδύεται την αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας και την Imelda Staunton να παίρνει το ρόλο της αείμνηστης βασίλισσας Elizabeth II.

Ωστόσο, το SER Catalunya ανέφερε ότι οι σκηνές που θα κάλυπταν τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα τον Αύγουστο του 1997 έχουν ανασταλεί.

Το σκοινικό, το οποίο είχε κατασκευαστεί σε μια συνοικία της Βαρκελώνης, είχε τροποποιηθεί ώστε να θυμίζει παριζιάνικο δρόμο με γαλλικές πινακίδες.

Ένας δημοσιογράφος ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο και φωτογραφίες του σκηνικού που φαίνεται εντελώς άδειο.

Εκπρόσωπος του Netflix είπε: «Σε ένδειξη σεβασμού, τα γυρίσματα στο The Crown ανεστάλησαν σήμερα. Τα γυρίσματα θα διακοπούν επίσης την ημέρα της κηδείας της Αυτού Μεγαλειότητας της Βασίλισσας.»

Με πληροφορίες από Daily Mail

Στην Αργεντινή άνοιξαν… σαμπάνιες για τον θάνατο της Ελισάβετ: «Η γριά πήγε στην κόλαση», πανηγυρίζει παρουσιαστής

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: