Στην Αργεντινή άνοιξαν… σαμπάνιες για τον θάνατο της Ελισάβετ: «Η γριά πήγε στην κόλαση», πανηγυρίζει παρουσιαστής [video]

PHOTO: Ο δημοσιογράφος του «Canal 22» πανηγυρίζει για τον θάνατο της βασίλισσάς Ελισάβετ Screenshot via YouTube video




Η είδηση του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ προκάλεσε ανάμικτα συναισθήματα στον πλανήτη…

Εκτός από τη θλίψη των Βρετανών οι Ιρλανδοί πανηγυρίζουν.  Είδαμε και τις αποδοκιμασίες των Κύπριων που δεν ξέχασαν τα όσα έχουν βιώσει από τον αγγλικό στρατό.

Πολλοί κάτοικοι της Αργεντινής πανηγύρισαν, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Santiago Cuneo.

Ο δημοσιογράφος του «Canal 22» ξεκίνησε την εκπομπή του, σε πανηγυρικό κλίμα λόγω της απώλειας της Βασίλισσας Ελισάβετ, το οποίο κορυφώθηκε με το άνοιγμα μίας σαμπάνιας.

«Η σκ#λ@ από την Βρετανία πέθανε και αυτό είναι καλά νέα», είπε ενώ σε άλλο σημείο τόνισε: «πέθανε το κατάλληλο άτομο. Η γριά πήγε στην κόλαση».

Ένα χειροκρότημα για τον Σατανά, είπε ο δημοσιογράφος. Στη συνέχεια, παίρνοντας το μπουκάλι της σαμπάνιας, συνέχισε, “Υποσχέθηκα ότι θα είχαμε ένα πάρτι. Αυτά τα αγγλικά σκουπίδια, αυτή η βρωμιά, αυτός ο Εωσφόρος έφυγε από τον πλανήτη Γη και αυτό είναι καλά νέα για όλους.” “Σαμπάνια για όλους”

Παρά τις εύλογες αντιδράσεις ο παρουσιαστής συνέχισε λέγοντας: «η παλιοσκατοσακούλα, πέθανε. Αιώνια χαρά».

Με πληροφορίες από YouTube

O θάνατος της Ελισάβετ και οι άπειρες “μικρές” αλλαγές που έρχονται: Σε γραμματόσημα, νομίσματα, εθνικός ύμνος, διαβατήρια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: