Τραυματίστηκε 8χρονος Βρετανός με θαλάσσιο σκάφος αναψυχής στους Παξούς

Θαλάσσια σπορ στην παραλία Καραθώνα Ναυπλίου, Σάββατο 27 Αυγούστου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του τραυματισμού ενός 8χρονου Βρετανού χθες βράδυ εντός εκμισθωμένου σκάφους αναψυχής στη θαλάσσια περιοχή των Παξών.

Το σκάφος είχε νοικιάσει οικογένεια βρετανών, άνδρας, γυναίκα και τα δύο παιδιά. Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας ο 8χρονος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό σκάφος στο λιμάνι της Κέρκυρας και στην συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού χωρίς να διατρέχει η υγεία του κάποιο κίνδυνο.

Ελαφρύ τραυματισμό υπέστη ο 8χρονος όταν χτύπησε το πόδι του στο σκάφος αναψυχής στο οποίο επέβαινε,  με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί ένα από τα δάχτυλα του.

«Από τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε φέρεται ο μικρός να γλίστρησε μέσα στο σκάφος και να πιάστηκε το πόδι του σε κάποιο κρίκο με αποτέλεσμα να κοπεί το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού του» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Παξών, Σπύρος Βλαχόπουλος.

Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό Παξών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, ενώ συνελήφθη η υπάλληλος εκμίσθωσης του θαλάσσιου μέσου αναψυχής αλλά αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα.

 

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Στο λιμάνι της Καλαμάτας οι 69 μετανάστες που διασώθηκαν ανοιχτά της Ζακύνθου από ημιβυθισμένο ιστιοφόρο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: