Το Μαξίμου απαντά στον Τσίπρα για το δημοσίευμα του Alexander Clapp: Κατήγγειλε διεθνώς την Ελλάδα επειδή υπερασπιζόταν τα σύνορά της

FILE PHOTO: Ο Γιάννης Οικονόμου. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Κύριε Τσίπρα μην εκτίθεστε. Η άποψη ενός guest αρθρογράφου δεν απηχεί την άποψη μιας εφημερίδας (εννοεί τους New York Times”).

Τα παραπάνω αναφέρει η δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, ως απάντηση στην ανάρτηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για το δημοσίευμα με την υπογραφή του Alexander Clapp στην εφημερίδα New York Times.

Το Μαξίμου συνοδεύει την ανακοίνωση με φωτοτυπία άρθρου του εν λόγω δημοσιογράφου που κατακρίνει την Ελλάδα για το μεταναστευτικό.

Ο κ. Οικονόμου προσθέτει τα εξής:

“Ξέρουμε ότι προκειμένου να πλήξετε την Κυβέρνηση, εσείς και οι φίλοι σας, αδιαφορείτε για τη χώρα. Κατά σύμπτωση ο δημοσιογράφος που κάνετε σήμερα «σημαία», είναι ο ίδιος που τον Μάρτιο του 2020 κατήγγελλε διεθνώς την Ελλάδα”.

Όπως είναι γνωστό, με τίτλο “Η σήψη στην καρδιά της Ελλάδος είναι πλέον ξεκάθαρη σε όλους” -(“The Rot at the Heart of Greece Is Now Clear for Everyone to See”)- η αμερικανική εφημερίδα “New York Times” φιλοξενεί άρθρο του ανεξάρτητου δημοσιογράφου, Alexander Clapp, ο οποίος επικρίνει με περισσή αυστηρότητα τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τις παρακολουθήσεις και τι υποκλοπές. ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου συνοδεύει την ανακοίνωση του με φωτοτυπία άρθρου του εν λόγω δημοσιογράφου που κατακρίνει την Ελλάδα για το μεταναστευτικό.

Σημειώνουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Twitter με αφορμή άρθρο στους New York Times, του δημοσιογράφου Αλεξάντερ Κλαπ, με τίτλο: «The rot at the heart of Greece Is now clear for everyone to see» (σ.σ. «Η σήψη στην καρδιά της Ελλάδας είναι πλέον ορατή σε όλους», έγραψε τα εξής:

«Η σήψη του επιτελικού παρακράτους και των παράνομων παρακολουθήσεων γίνονται πρωτοσέλιδο στα διεθνή ΜΜΕ. Όσο ο κ. Μητσοτάκης παραμένει, τόσο θα διασύρει τη χώρα διεθνώς».

Η εφημερίδα “New York Times” φιλοξενεί άρθρο δημοσιογράφου με έδρα την Αθήνα, το οποίο είναι καταπέλτης για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: