Όχι άλλη παράταση για φορολογικές δηλώσεις, λέει ο Σταϊκούρας: Κατατέθηκαν 6,3 εκατ.

FILE PHOTO:Στο τέλος του μηνός εκπνέει η παράταση της προθεσμίας για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, ενώ υπάρχουν περίπου 600.000 φορολογούμενοι που δεν την έχουν υποβάλει ΑΠΕ – ΜΠΕ




Δεν υπάρχουν σκέψεις για νέα παράταση στην προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων που λήγουν σήμερα, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος και μίλησε στον ρ/σ “Παραπολιτικά”.

Όπως επισήμανε όμως, η ΑΑΔΕ εξετάζει ένα τεχνικό πρόβλημα που υπάρχει (στα Νομικά Πρόσωπα), αλλά έχουν γίνει όπως είπε δυο παρατάσεις και «σχεδόν η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί».

Να σημειωθεί ότι με βάση τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία από την ΑΑΔΕ έχουν ήδη υποβληθεί 6,3 εκατομμύρια φορολογικές δηλώσεις.

Ο υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε επίσης στα νέα στοιχεία για την καλή πορεία των επενδύσεων, των ταξιδιωτικών εισπράξεων και άλλων δεικτών, αλλά και επισήμανε τους τριγμούς που προκαλεί ο υψηλός πληθωρισμός, σημειώνοντας ότι υπάρχει νέος δημοσιονομικός χώρος που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι και έως την άλλη εβδομάδα θα υπάρχει σαφής εικόνα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Hellenic Train: Έκπτωση 50% σε αναπληρωτές και νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: