Η δήλωση του Χριστοδουλίδη για την υποστήριξη της ΕΔΕΚ: Η προσπάθειά μας συνεχώς ενδυναμώνεται, δεν περισσεύει κανείς

FILE PHOTO: Ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος και ο ανεξάρτητος υποψήφιος Νίκος Χριστοδουλίδης μετά το δεύτερο επίσημο τετ-α-τετ που είχαν στα γραφεία της ΕΔΕΚ. Φωτογραφία από το επιτελείο του υποψήφιου




Με γραπτή δήλωση τοποθετείται ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης αναφορικά με την στήριξη του από την ΕΔΕΚ στις Προεδρικές Εκλογές του 2023.

“Η προσπάθειά μας συνεχώς ενδυναμώνεται. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας”, τόνισε ο κ. Χριστοδουλίδης.

Ακολουθεί η δήλωσή του:

Η στήριξη της ΕΔΕΚ στην ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου για την Προεδρία της Δημοκρατίας ενισχύει την προσπάθεια, η οποία ξεκίνησε μέσα από την κοινωνία έχοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Υπηρετεί την ανάγκη να εργαστούμε συλλογικά προς την κατεύθυνση της αντιμετώπισης των προκλήσεων που έχουμε ενώπιον μας και της υιοθέτησης σύγχρονων αντιλήψεων και νοοτροπιών μακριά από συγκρουσιακές προσεγγίσεις και αντιπαραγωγικές πρακτικές του παρελθόντος.

Ευχαριστώ θερμά την ΕΔΕΚ για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη, που αντανακλά στις προσδοκίες της κοινωνίας για υπερβάσεις πέραν κομματικών, ιδεολογικών και άλλων διαφορών, με ζητούμενο τη συλλογική και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων και προβλημάτων.

Η προσπάθειά μας συνεχώς ενδυναμώνεται. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία, συναίνεση, σύνθεση, συλλογικότητα και ενότητα, έτσι ώστε τα μηνύματά μας να φθάσουν σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας. Απευθυνόμαστε προς όλους, ανεξαρτήτως πολιτικής και κομματικής αφετηρίας και προέλευσης, καθώς ο στόχος για το μέλλον της πατρίδας μας είναι κοινός.

Συντριπτικά υποστηρίζει η ΕΔΕΚ τον Νίκο Χριστοδουλίδη για την προεδρία: 480 υπέρ, 35 κατά, 11 λευκά και ένα άκυρο!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: