Daily Mail: Πήγε να βγάλει selfie ο 22χρονος Βρετανός που διαμελίστηκε από τον έλικα του ελικοπτέρου στα Σπάτα

The British tourist, along with three of his compatriots, had rented the helicopter and, upon exiting after the landing, went toward to the back side of the helicopter and was dismembered by the tail rotor. Screenshot via Youyube/skai.tv




Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, η οποία επικαλείται μέλη της οικογένειας, η επιθυμία του 22χρονου Βρετανού να βγάλει selfie με το κινητό του δίπλα στο ελικόπτερο στα Σπάτα, ήταν αυτή που οδήγησε στον ανατριχιαστικό του θάνατο.

Όπως γράφει η εφημερίδα, ο 22χρονος αναγνωρίστηκε. Το όνομά του είναι Τζακ Φέντον και όπως λένε μέλη της εύπορης οικογένειάς του  χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο, για να βγάλει φωτογραφία, όταν χτυπήθηκε από τον έλικα στα Σπάτα.

Οι γονείς του ακολουθούσαν με ένα δεύτερο ελικόπτερο σε ιδιωτική ναύλωση από τη Μύκονο στην Αθήνα, καθώς η παρέα έπαιρνε το δρόμο για το  Ηνωμένο Βασίλειο μετά από διακοπές.

Ο πιλότος που είχε προσγειωθεί και είδε το σοκαριστικό περιστατικό τηλεφώνησε στον συνάδελφό του και τον προειδοποίησε για αυτό που είχε συμβεί.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Τρεις συλλήψεις για την τραγωδία με το ελικόπτερο στα Σπάτα: Διαμελίστηκε από τον έλικα ο νεαρός Βρετανός

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: