Δέκα νεκροί μετά τη συντριβή δύο ελικοπτέρων σε στρατιωτική πρόβα στη Μαλαισία: Η στιγμή της σύγκρουσης στον αέρα [video]

H στιγμή που τα δύο ελικόπτερα συγκρούονται στον αέρα Πηγή Photo: Screenshot via X




Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν δύο ελικόπτερα του πολεμικού ναυτικού συγκρούστηκαν στον αέρα κατά τη διάρκεια στρατιωτικής πρόβας ενόψει της παρέλασης του Βασιλικού Ναυτικού της Μαλαισίας.

To ατύχημα συνέβη όταν το ένα ελικόπτερο έκοψε το στροφείο του άλλου για να πέσουν στη συνέχεια και τα δύο στο έδαφος, σύμφωνα με πλάνα που μεταδόθηκαν σε απευθείας μετάδοση σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Λούμουτ της Μαλαισίας, η οποία φιλοξενεί βάση του πολεμικού ναυτικού.

«Τα δυο ελικόπτερα συγκρούστηκαν κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης. Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος 10 θυμάτων από το ιατρικό σώμα των ενόπλων δυνάμεων», είπε ο Σουχάιμι Μοχάμαντ Σουχάιλ, αξιωματούχος της υπηρεσίας άμεσης βοήθειας και αντιμετώπισης πυρκαγιών, σύμφωνα με δελτίο Τύπου της υπηρεσίας.

Το ένα ελικόπτερο, φέρεται να έπεσε σε στάδιο και έφερε επτά επιβαίνοντες, ενώ το δεύτερο, το οποίο συνετρίβη σε πισίνα που βρισκόταν κοντά στην περιοχή, τρεις.

Με πληροφορίες από BBC

Η ανάρμοστη συμφωνία με τη Βαγδάτη: Ο ισλαμιστής Ερντογάν ισχυρίστηκε ότι το Ιράκ αποδέχθηκε να κινηθεί από κοινού με την Τουρκία εναντίον των ανταρτών του PKK

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: