Ψηφίζουν για νέο γραμματέα και Πολιτικό Συμβούλιο: Συνεδριάζει η Κ.Π.Ε του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλάει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος στο ξενοδοχείο CARAVEL. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο CARAVEL, ξεκίνησε η συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με τη νέα της σύνθεση που προήλθε από το πρόσφατο συνέδριο του κόμματος.

Κατά τη συνεδρίαση η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, με ψηφοφορία των μελών της, θα αναδείξει Γραμματέα, όπου όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι ο στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Επίσης θα εκλέγουν τα μέλη του νέου Πολιτικού Συμβουλίου, όπου αναμένεται να εκπροσωπηθούν όλες οι πτέρυγες του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ).

Η συνεδρίαση θα ανοίξει με ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη. Κατόπιν, η συνεδρίαση θα είναι κλειστή καθώς θα διεξάγονται οι ψηφοφορίες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

O Τσίπρας κατηγορεί το Μαξίμου για αδράνεια και ζητά απαντήσεις για την παραποίηση εγγράφου του FBI

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: