Ο Τομ Χανκς ασπίδα μπροστά στη γυναίκα του Ρίτα Γουίλσον μετά από επεισόδιο με επιθετικό θαυμαστή(;) Back the f**k off! [βίντεο]

Ο Τομ Χανκς έχει μπει μπροστά και προστατεύει τη γυναίκα από επιθετικό θαυμαστή του ζεύγους Πηγή φωτογραφίας video dailymail.com




Ο πολιτογραφημένος Έλληνας Τομ Χανκς έβαλε τις φωνές  σε έναν επιθετικό θαυμαστή και έσπευσε να προστατεύσει την, ελληνικής καταγωγής, σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον ενώ εκείνος την είχε στριμώξει μέσα σε ένα πλήθος, κατά την έξοδό τους, το βράδυ της Τετάρτης, στη Νέα Υόρκη.

Ο τυπικός ηθοποιός, 65 ετών, γύρισε και φώναξε στους θαυμαστές να «πάνε στο αγύριστο» αφού αυτός και η Ρίτα Γουίλσον, 65 ετών, βρέθηκαν μπροστά σε μαινόμενους ανθρώπους  έξω από ένα εστιατόριο στο Midtown.

Η συγκλονιστική στιγμή έρχεται εν μέσω συνεχιζόμενων ανησυχιών σχετικά με την υγεία του Τομ, αφού βιντεοσκοπήθηκε να τρέμει εμφανώς και να μην μπορεί να ελέγξει το χέρι του νωρίτερα αυτό το μήνα.

Καθώς το ζευγάρι έφευγε από το εστιατόριο, ένα μεγάλο πλήθος σχηματίστηκε να συρρέει προς το μέρος τους, με κάποιον από αυτούς να πλησιάζει πολύ κοντά και να χτυπά τη Ρίτα, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της.

Καθώς ταλαντευόταν στα πόδια της και προσπαθούσε να ανακτήσει την ψυχραιμία της, φώναξε “σταμάτα!” και σήκωσε τα χέρια της.

Αφού έσπευσε να δει αν η Ρίτα ήταν καλά, ο Τομ γύρισε στα πλήθη και φώναξε: “Τη γυναίκα μου; Να πάτε στον αγύριστο. Να κτυπήσετε τη γυναίκα μου;” πριν το ζευγάρι μπει γρήγορα σε ένα αυτοκίνητο που περίμενε.

Ενώ ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν απάντησε, ένας θαυμαστής φώναξε «συγγνώμη, Τομ», καθώς το ζευγάρι έφευγε.

Με πληροφορίες από dailymail.co.uk
Ελλάδα Αθήνα 

Η Αθήνα αποκτά το δικό της, Central Park: The Ellinikon Park, το μεγαλύτερο παράκτιο πάρκο της Ευρώπης [εικόνες, βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: