Καταβεβλημένος σε αναπηρικό καρότσι εθεάθη στη Γερμανία ο Έλτον Τζον [photos]

FILE PHOTO: O Έλτον Τζον σε παλαιότερη συναυλία του στην Αυστραλία. EPA, JULIAN SMITH




Ο 75χρονος πλέον ροκ σταρ Έλτον Τζον έχει προκαλέσει ανησυχία στα εκατομμύρια των θαυμαστών του καθώς εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό καθισμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο το οποίο έσπρωχνε ένας από τους άνδρες της ομάδας του.

Η σκηνή εκτυλίχθηκε στο αεροδρόμιο της Λειψίας, στην ανατολική Γερμανία, την Κυριακή, καθώς ο Έλτον Τζον επέστρεφε στην κατοικία του στην Νίκαια μετά από σόου στη Γερμανία.

Να σημειωθεί πως ο  θρυλικός τραγουδιστής αναμένεται να πρωταγωνιστήσει το Σάββατο μαζί με τους Queen, την Diana Ross και τον επίσης “γερόλυκο” Ροντ Στιούαρτ στη συναυλία για το για Πλατινένιο Ιωβηλαίο που όλο το Ηνωμένο Βασίλειο περιμένει με ενθουσιασμό – τις μεγάλες τελετές για τα 70 χρονια της Βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο.

Πάντως, την Κυριακή στη Γερμανία, ο Έλτον Τζον ήταν ντυμένος με μια μπλε φόρμα Gucci και φορούσε μια μαύρη μάσκα προσώπου καθώς έβγαινε από το αυτοκίνητο και με αναπηρικό καροτσάκι κατευθυνόταν στις αναχωρήσεις του αεροδρομίου μαζί με τη συνοδεία του.

Υπενθυμίζεται, πως η τελευταία φορά που είχε χρειαστεί να ξαναχρησιμοποιήσει ένα αναπηρικό αμαξίδιο, ήταν το 2019, μετά από διάστρεμμα στον αστράγαλό του.

Αυτή τη φορά, δεν υπάρχει περεταίρω ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του.

Πάντως πρόσφατα αναγκάστηκε σε ένα διάλειμμα από την περιοδεία του Farewell Yellow Brick Road, καθώς όπως έγινε γνωστό, έπρεπε να αντιμετωπίσει διάφορες  ασθένειες.

Με πληροφορίες από The Mirror

 

Πασχάλης Τερτζής: Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: