Βίντεο – σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό μαθήτριας στο σχολείο του 14χρονου που αυτοκτόνησε: Kαθημερινά τα κρούσματα βίας

Καθημερινά ήταν τα κρούσματα bullying στο σχολείο που φοιτούσε ο αδικοχαμένος Μάκης Photo screenshot via ΑΝΤ1




Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τα περιστατικά βίας στο σχολείο που φοιτούσε ο 14χρονος Μάκης ο οποίος αυτοκτόνησε λόγω του bullying που δεχόταν από άλλους μαθητές.

Μία καταγγελία μητέρας και ένα βίντεο που έφερε στο φως ο ΑΝΤ1 δημιουργεί νέα δεδομένα στην υπόθεση για την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία δύο χρόνια στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Στο βίντεο – ντοκουμέντο έχει καταγραφεί ο άγριος ξυλοδαρμός μιας ανήλικης μαθήτριας από ομάδα κοριτσιών και αγοριών.

Σύμφωνα με την μητέρα της, αυτός δεν είναι ο μόνος ξυλοδαρμός που έχει υποστεί το κορίτσι, καθώς σε βάρος της – πέρα από τα σχεδόν καθημερινά περιστατικά απειλών και άσκησης ή απειλής άσκησης βίας – υπάρχει ακόμη μια επίθεση με δυνατά χτυπήματα.




Διαρκείς επιθέσεις

Η μητέρα της μαθήτριας είπε πως «από την αρχή του 2021 άρχισαν να ενοχλούν την κόρη μου και τον Οκτώβριο συνεχίστηκαν οι επιθέσεις.

Της επιτίθενται αγόρια και κορίτσια από το σχολείο, όχι από την τάξη της, επειδή νόμιζαν ότι “έδωσε” η κόρη μου τα ονόματα των παιδιών που έκαναν κατάληψη».

Μάλιστα, η μητέρα ανέφερε πως τα περιστατικά είναι πολύ συχνά, λέγοντας χαρακτηριστικά «και στον πίσω χώρο του σχολείου την βρίζουν, την κλωτσάνε και την φτύνουν».

«Κάλεσα τον Διευθυντή, τον ενημέρωσα και του ζήτησα να καλέσει τους γονείς ορισμένων παιδιών για να βοηθήσει και μου απάντησε πως δεν μπορεί να με βοηθήσει.

Τον ρώτησα αν μπορώ να κινηθώ νομικά και μου είπε φυσικά», σημείωσε η μητέρα του κοριτσιού.

Ο δικηγόρος

Ο δικηγόρος της μητέρας, Δ. Φουφόπουλος, μίλησε για συστηματικό bylluing, με επιθέσεις, ύβρεις, απειλές, σημειώνοντας πως «στην δική μας υπόθεση μιλάμε για δύο επιθέσεις.

Ακούγεται στο βίντεο η δύναμη με την οποία γίνονται τα χτυπήματα από τα παιδιά στο κεφάλι του κοριτσιού».

Τόνισε πως για τα γεγονότα έχει ενημερωθεί και η Εισαγγελία, αναφέροντας πως «από τον Οκτώβριο έχουμε στείλει εξώδικα στο σχολείο και στο Υπουργείο Παιδείας.

Γίνεται δεύτερος ξυλοδαρμός εντός του σχολείου. Στις 5 Νοεμβρίου κάναμε μήνυση, ζητώντας προστασία από τον Εισαγγελέα και ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα και συνεχίζονται οι επιθέσεις στο κορίτσι και τώρα φθάσαμε σε αυτό το τραγικό περιστατικό με τον 14χρονο».

ΠΗΓΗ: ANT1

Ομόφωνα ένοχοι οι δύο για τη δολοφονία της Τοπαλούδη: Σε κλάματα ξέσπασε ο πατέρας της φοιτήτριας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: