Θρίλερ με την εξαφάνιση του 6χρονου: Επεκτείνονται και στη Νορβηγία οι έρευνες για την ανεύρεσή του [βίντεο]

Ο 6χρονος Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν. Photo: Το Χαμόγελο του Παιδιού/Facebook




Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 6χρονου Ράινερ Τζέισον από τη Νορβηγία, ο οποίος απήχθη το βράδυ της Τρίτης από το σπίτι του στην Κηφισιά.

Όλα δείχνουν ότι το κίνητρο της αρπαγής πιθανότητα κρύβεται στην διαμάχη μεταξύ των γονιών για την επιμέλεια του παιδιού.

Οι αρχές εκτιμούν ότι κομβικό ρόλο στην υπόθεση αυτή παίζει ο πατέρας του παιδιού που είναι μόνιμος κάτοικος Νορβηγίας.

«Δυστυχώς αυτό το θέμα έχει πίσω του ένα παρελθόν αντιδικίας. Αυτή τη στιγμή όμως προτεραιότητα για το παιδί είναι η ασφάλεια του και η επιστροφή στο σπίτι του. Η μητέρα παρακαλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για την υπόθεση να μην διστάσει να το αναφέρει», τόνισε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της μητέρας, Χρήστος Οικονομάκης.

Ο ίδιος έκανε γνωστό ότι η γυναίκα επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον πατέρα, αλλά εκείνος δεν απαντά στο τηλέφωνο, ενώ κανείς δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια ζητώντας λύτρα ή το οτιδήποτε.

«Οποιοσδήποτε προσπαθήσει να φύγει στο εξωτερικό με το παιδί, να ξέρει ότι το παιδί θα μπει σε κινδύνους και μόνο που θα αποχωριστεί τη μητέρα του» , πρόσθεσε ο δικηγόρος τονίζοντας ότι η όποια όξυνση καθίσταται άκρως επικίνδυνη για τον 6χρονο.

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο κ. Οικονομάκης, η διαφορά των γονιών ήταν για το εάν θα έπρεπε να μείνει το παιδί στην Ελλάδα ή στη Νορβηγία. “Τα δικαστήρια στην Ελλάδα είχαν αποφασίσει ότι η χώρα μας ήταν ο καταλληλότερος τόπος για να μείνει το παιδί” κατέληξε.

Αργά χθες το βράδυ η μητέρα του 6χρονου απηύθυνε μέσω ηχητικού μηνύματος έκκληση προς όλους να βρεθεί ο γιος της. «Λέγομαι Νίνα Ετμεκτζόγλου, είμαι η μητέρα του Ράινερ που αρπάχτηκε χθες το βράδυ από το σπίτι μας από έναν κουκουλοφόρο άντρα. Θέλω να κάνω μια έκκληση να μας βοηθήσετε να βρεθεί το παιδί μου. Είναι ήδη 19 ώρες μακριά μου χωρίς να γνωρίζουμε που βρίσκεται. Κάνω μια έκκληση σε όποιον έχει κάνει αυτήν την πράξη σας παρακαλώ να τον επιστρέψετε σπίτι μας για το καλό του παιδιού μου».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος, έκανε λόγο για “μαφιόζικη διαδικασία”, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο 6χρονος να είναι ήδη εκτός Ελλάδας.

«Αν δεν είναι έτοιμοι στο αεροδρόμιο να δουν, να προσέχουν κάθε παιδί που περνάει, ενδεχομένως να έχει φύγει», τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος και ενημέρωσε ότι το Χαμόγελο του Παιδιού έχει κινητοποιήσει διαδικασίες εξεύρεσης του 6χρονου στη Νορβηγία, σε συνεργασία με το Missing Children Europe.




 

Amber Alert για την εξαφάνιση 6χρονου στην Κηφισιά: Υποψίες για αρπαγή του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: