Τελικό Champions League με Λίβερπουλ και Σίτι (προ)βλέπει ο πρόεδρος της UEFA, Τσεφέριν

File Photo: Ο κόουτς της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ. Δεξιά ο προπονητής της ΜC, Πεπ Γκουαρδιόλα. EPA, Martin Rickett




Την δική του εξήγηση για τον αποκλεισμό Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν στο Champions League, έδωσε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Σημειώνοντας παράλληλα ότι ο αγώνας της Μάντσεστερ Σίτι με την Ρεάλ Μαδρίτης (4-3) την περασμένη εβδομάδα στο «Etihad», αποτέλεσε την καλύτερη διαφήμιση της κορυφαίας διοργάνωσης, και κάνοντας… πρόβλεψη για αγγλικό τελικό στο Παρίσι.

«Η Ligue 1, όπως και η Bundesliga, δεν είναι αρκετά ισχυρά πρωταθλήματα. Μόνο δύο σύλλογοι κυριαρχούν», σχολίασε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Κροατίας Sportske.net. «Η έλλειψη ανταγωνισμού δεν έχει ωφελήσει ούτε την Παρί Σεν Ζερμέν», πρόσθεσε.

«Σκεφτόμουν ότι η Σίτι θα κατακτήσει το τρόπαιο, αλλά η Λίβερπουλ είναι εξαιρετικά δυνατή και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να υποτιμηθεί γιατί έχει επτά ζωές. Ο Μπενζεμά βελτιώνεται χρόνο με τον χρόνο και ο Μόντριτς στα 36 του είναι φανταστικός. Σε κάθε περίπτωση, όμως, προβλέπω αγγλικό τελικό στο “Stade de France”, ενώ πρέπει να πω ότι το παιχνίδι μεταξύ Σίτι και Ρεάλ (4-3) ήταν η καλύτερη διαφήμιση για το Champions League», πρόσθεσε.

«Θέλω να πω ότι όταν έγινε αυτή η μάχη με την ευρωπαϊκή Super League, οι Άγγλοι οπαδοί μας βοήθησαν. Οι Ιταλοί και οι Ισπανοί δεν έκαναν τίποτα. Οι Γερμανοί και οι Γάλλοι δεν ήταν εκεί, γιατί ούτε οι ομάδες τους ενδιαφέρθηκαν πολύ. Τέλος πάντων, αυτό τελείωσε», καταλήγει ο πρόεδρος της UEFA.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ρώμη, Ιταλία

Στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ του κόσμου και ο Γιακουμάκης: Φυσικά προηγούνται Μπενζεμά και Μπαπέ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: