Πρέπει να βοηθήσουμε τον Άγγελο: Αναγκασμένος να υποβληθεί σε δύσκολες και πολυδάπανες θεραπείες

Ο 25χρονος ομογενής, Άγγελος Ανδρούλης. Φωτογραφία Αρχείου




Συγκινεί ο δύσκολος αγώνας του 25χρονου ομογενή, Άγγελου Ανδρούλη, ο οποίος πάσχει από σπαστική τετραπληγία. Με δεδομένο ότι το οικονομικό κόστος της θεραπείας είναι δυσβάσταχτο, η μητέρα του 25χρονου έχει επιδοθεί σε μια εκστρατεία για την ανεύρεση οικονομικών πόρων για μια πολυδάπανη θεραπεία που θα του εξασφαλίσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η Σπυριδούλα Καραχάλιου είναι μια πολύτεκνη και χωρισμένη μητέρα, η οποία, εκτός των άλλων, είχε την δύσκολη αποστολή της βελτίωσης της υγείας του γιου της Άγγελου, ο οποίος ήταν αναγκασμένος να υποβληθεί σε δύσκολες και πολυδάπανες θεραπείες.

“Με την οικονομική βοήθεια των γονιών μου και τη δυναμικότητα και θέληση του Άγγελου, καταφέραμε να φτάσουμε σε ένα αρκετά ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Ο Άγγελος κατάφερε να περπατάει με το rollator. Κάπου εδώ όμως τα οικονομικά μας άρχισαν να μας εγκαταλείπουν και όπως είναι λογικό αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε την θεραπεία”, εξήγησε η κ. Καραχάλιου.

Ένα σημαντικό βήμα για την ποιότητα ζωής του Άγγελου θα είναι η ένταξη σε ένα πρόγραμμα φυσιοθεραπείας με την μέθοδο Biofeedback. Ωστόσο, το κόστος της θεραπείας ανέρχεται στο ποσό των 900€ για πέντε μέρες το μήνα και έχει διάρκεια από 3 έως 5 χρόνια.

Δυστυχώς, ο Άγγελός έχει αναγκαστεί να διακόψει αυτή την ειδική θεραπεία πολύ πρόωρα και για αυτό τον λόγο η κ. Καραχάλιου ανοίξει ηλεκτρονική δωρεά στην πλατφόρμα GoFundMe, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει με αυτό τον τρόπο να συγκεντρώσει τα χρήματα που θα επιτρέψουν στον γιο της να συνεχίσει το πρόγραμμα της θεραπείας κανονικά.

Όπως λέει η μητέρα του ομογενή από το Μόναχο, «Κάπου εδώ έρχεται η δική σας βοήθεια. Αν θα μπορούσατε να μας στηρίξετε οικονομικά να ξεκινήσει ο Άγγελος αυτή την θεραπεία για ένα καλύτερο μέλλον».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα gofundme, στην διεύθυνση ΕΔΩ προκειμένου να ενημερωθούν και, εφόσον το θελήσουν, να συμμετέχουν στην εκστρατεία.

Τα βήματα του ηθοποιού Παναγιώτη Μαργέτη σε Ελλάδα και Αμερική: Η υποκριτική είναι μικρόβιο…

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: