Παγκόσμια αίσθηση από tweet του Έλον Μασκ: Εκφράζει φόβο για μυστηριώδη θάνατό του – Οι ερμηνείες

File photo: Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ και η μητέρα του Μέι στο κόκκινο χαλί του Met Gala της Νέας Υόρκης epa09923469 EPA/JUSTIN LANE




Μια ανάρτηση του πλουσιότερου ανθρώπου της Γης, Έλον Μασκ, στο twitter προκαλεί μεγάλη αίσθηση.

«Αν πεθάνω μυστηριωδώς χάρηκα που σας γνώρισα» είναι το τελευταίο tweet που ανάρτησε ο Έλον Μασκ δημιουργώντας ανησυχία και αναταραχή.

Οι εικασίες και οι πιθανολογήσει είναι πάρα πολλές αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν η ανάρτηση αυτή συνδέεται με τη σαφή και εξαιρετικά αποτελεσματική βοήθεια που προσφέρει ο δισεκατομμυριούχος, μέσω των εταιρειών του, στην Ουκρανία που δοκιμάζεται από τη βάρβαρη εισβολή της Ρωσίας.

Συγκριμένα μεταξύ άλλων ο Έλον Μασκ έχει θέσει τους τηλεπικοινωνιακούς δορυφόρους της διαστημικής του εταιρείας, Space X στην υπηρεσία της Ουκρανίας. Οι δορυφόροι παρέχουν από την αρχή του πολέμου πρόσβαση στο Internet τόσο στους κατοίκους όσο και τον στρατό της Ουκρανίας και θεωρείται μάλιστα ότι έχει συμβάλει αποφασιστικά στην άμυνα της χώρας απέναντι στον ρωσικό στρατό.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με το μακρύ ιστορικό μυστηριωδών θανάτων, κυρίως από δηλητήριο, δεκάδων επικριτών και πολέμιων του Βλαντιμίρ Πούτιν και της Ρωσικής διοίκησης καθώς και αρκετών ολιγαρχών, τους τελευταίους μήνες, που αντιτάσσονται στην εισβολή.

Πάντως η μητέρα του, σε σχόλιο της κάτω από την ανάρτηση παρατήρησε: Δεν είναι καθόλου αστείο αυτό.

HJ με πληροφορίες από το twitter

Οι Sherpas απέτυχαν ξανά να ανασύρουν τη σορό του Αντώνη Συκάρη από τα Ιμαλάια: Προσπαθούν από τις 12 Απριλίου

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: