Η ενδυνάμωση των διμερών σχέσεων τονίσθηκε στην συνάντηση Αναστασιάδη με τον ΥΠΕΞ της Ιορδανίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών και Αποδήμων του Χασεμιτικού Βασιλείου της Ιορδανίας κ. Ayman Al Safadi. Φωτογραφία , Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών




Την βούληση για ενδυνάμωση διμερών σχέσεων εξέφρασαν από κοινού ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών της Ιορδανίας Αϊμάν αλ Σαφάντι.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών της Ιορδανίας κ. Αϊμάν αλ Σαφάντι και κατά τη συνάντηση ο Ιορδανός ΥΠΕΞ δήλωσε ότι «αναζητούμε τρόπους ενίσχυσης της ήδη ισχυρής συμμαχίας ανάμεσα στις χώρες μας, οι οποίες διατηρούν σχέσεις εδώ και 60 χρόνια, και έχει γίνει μεγάλη πρόοδος».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι προσβλέπει στην τριμερή Σύνοδο Κύπρου – Ελλάδας – Ιορδανίας που θα γίνει στην Κύπρο στο σύντομο μέλλον, εκφράζοντας τη βούληση για περαιτέρω ενδυνάμωση των ήδη εξαίρετων διμερών σχέσεων.

Με πληροφορίες Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών
Λευκωσία, Κύπρος

Ο Α/ΓΕΕΦ εστίασε στις προκλήσεις της Τουρκίας εις βάρος της Κ.Δ, στην Σύνοδο της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: