Επίθεση του Νικόλα Παπαδόπουλου εναντίον του ΔΗΣΥ: Τι λέει για την υποψηφιότητα του Χριστοδουλίδη (video)

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος. Φωτογραφία via Omega Channel




Ξεκαθαρίζει μέσω του Omega, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος για τις προθέσεις του κόμματος έπειτα από την επίσημη εξαγγελία της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη. Συνεχίζεται ο εσωκομματικός διάλογος σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει συγκεκριμένη απόφαση του κόμματος για στήριξη οποιουδήποτε υποψηφίου.

«Καταγράφω μια αγωνία και άγχος από πλευράς ΔΗΣΥ να χαρακτηρίσει τον κ. Χριστοδουλίδη ως υποψήφιο του ΔΗΚΟ. Το ΔΗΚΟ δεν έχει αποφασίσει ακόμα».

Ο ίδιος τόνισε πως «καμία συμφωνία ή προσυνεννόηση δεν υπάρχει με τον Νίκο Χριστοδουλίδη και δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω την επιχειρηματολογία και τον συλλογισμό ορισμένων», τόνισε προσθέτοντας πως η υποψηφιότητα του θα εξεταστεί όπως θα εξεταστούν και άλλες.

«Από τη μια ακούμε τον ΔΗΣΥ να ειρωνεύεται πως κόμματα θα υποστηρίξουν στις εκλογές δικά τους στελέχη και από την άλλη μας λένε πως είναι ΔΗΚΟϊκός», ανέφερε προσθέτοντας πως «όλα αυτά στερούνται σοβαρότητας».

Επιπλέον, ο Νικόλας Παπαδόπουλος δήλωσε πως η κοινωνία επιζητεί την αλλαγή. «Ναι στο ΔΗΚΟ σημασία έχουν οι πολιτικές θέσεις. Η κοινωνία επιζητά την αλλαγή και εμείς θα λάβουμε αποφάσεις βάσει αυτού. Οφείλουμε να υλοποιήσουμε αυτή την επιθυμία της κοινωνίας εάν είναι να πάρουμε τη χώρα μπροστά».

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: