Ενέσεις ηθικού του Γκουαρντιόλα στους παίκτες: Έτοιμοι να δώσουμε τις ζωές μας για τον τίτλο

Ο προπονητής της Manchester City Πεπ Γκουαρντιόλα, κρατώντας το τρόπαιο του πρωταθλήματος του 2021 EPA, Peter Powell




Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, δήλωσε ότι αυτός και οι παίκτες του είναι έτοιμοι να «δώσουμε τις ζωές μας» στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, για να υπερασπιστεί η ομάδα τον τίτλο της στην Premier League.

Η πρωτοπόρος Σίτι έμεινε χθες ισόπαλη 2-2 με τη Γουέστ Χαμ στον προτελευταίο αγώνα της, δημιουργώντας διαφορά τεσσάρων βαθμών από τη Λίβερπουλ, η οποία, όμως, μπορεί αύριο να μειώσει την απόσταση στον ένα βαθμό, όταν αντιμετωπίζει τη Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις».

Στη συνέχεια, η Σίτι φιλοξενεί την Άστον Βίλα και η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Γουλβς στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Στον επόμενο αγώνα το γήπεδό μας θα είναι “sold out” από τους φιλάθλους μας, θα τους δώσουμε τη ζωή μας και θα δώσουν τη δική τους, όλοι μαζί» είπε ο Γκουαρντιόλα.

«Το να το κάνω είναι απίστευτο προνόμιο, μετά από πολλά χρόνια. Να έχουμε την ευκαιρία μας, με τον κόσμο μας, να κερδίσουμε ένα παιχνίδι για να γίνουμε πρωταθλητές. Ανυπομονώ» τόνισε.

Ενώ η Σίτι μπορεί να στεφθεί αύριο πρωταθλήτρια, εάν ηττηθεί η Λίβερπουλ, ο Γκουαρντιόλα είπε ότι είναι συγκεντρωμένος μόνο στη δική του ομάδα.

«Χάσουν ή νικήσουν, εξαρτάται από εμάς να κάνουμε το πιο τέλειο παιχνίδι που μπορούμε να κάνουμε» πρόσθεσε ο Γκουαρντιόλα.

«Απέναντι σε αυτή τη Λίβερπουλ δεν μπορείς να κατακτήσεις το πρωτάθλημα, τέσσερα παιχνίδια πριν την ολοκλήρωσή του. Πρέπει να παλέψεις μέχρι το τέλος. Το μεγάλο προνόμιο είναι ότι είναι εντός έδρας και είναι στα χέρια μας».

Με πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μάντσεστερ, Βρετανία

Η Σίτι άφησε δυο βαθμούς στο Λονδίνο με τη Γουεστ Χαμ: Μικρές ελπίδες ξανά για τη Λίβερπουλ [videos, βαθμολογία]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: