Αργά ξύπνησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αποχαιρέτησε το CL και πολλούς ποδοσφαιριστές της [videos]

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στον αγώνα με την Μπρέντφορντ epa09923202 EPA/PETER POWELL




Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέσπασε στην Μπρέντφορντ, την οποία νίκησε με 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ» στο τελευταίο παιχνίδι της 35ης αγωνιστικής.

Αλλά με δύο αγώνες να απομένουν πια γι’ αυτή πολύ δύσκολα θα βρεθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού απέχει 5 βαθμούς από την τέταρτη Άρσεναλ, που έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Έπειτα από τρεις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσίασε το καλό της πρόσωπο και με πρωτεργάτες τους Κριστιάνο – Μπρούνο επικράτησε 3-0 της Μπρέντφορντ για να βρεθεί στο -3 (με δυο ματς περισσότερα) από την πέμπτη της Premier League, Τότεναμ.




Το σκορ άνοιξε ο Μπρούνο Φερνάντες στο 9ο λεπτό, διπλασίασε με πέναλτι ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 61΄ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Βαράν στο 72΄.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ραλφ Ράνγκνικ): Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντλεοφ, Βαράν, Τέλες, ΜακΤόμινεϊ, Μάτιτς (70΄Φρεντ), Ελάνγκα (74΄Καβάνι), Μπρούνο Φερνάντες, Μάτα (74΄Τζόουνς), Ρονάλντο

Μπρέντφορντ (Τόμας Φρανκ): Ραγιά, Χένρι, Άγιερ, Σόρενσεν, Γιάνσον, Ράσμουσεν, Νόργκααρντ (71΄Γιένσεν), Γιάνελτ (71΄Ντασίλβα), Έρικσεν, Εμπουεμό (76΄Βισά), Τόνεϊ




Μετά το τέλος του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπρέντφορντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο γύρισε στην κάμερα λέγοντας «I’m not finished». Μία ατάκα που άφησε υπονοούμενα για το μέλλον του στους «κόκκινους διαβόλους».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 34 αγώνες)

  1. Μάντσεστερ Σίτι 83 –Champions League–
  2. Λίβερπουλ 82 –Champions League–
  3. Τσέλσι 66
  4. Άρσεναλ 63
  5. Τότεναμ 61
  6. Μάντσεστερ Γιουν. 58 -36αγ.
  7. Γουέστ Χαμ 52 -35αγ.
  8. Γουλβς 49

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λονδίνο, Βρετανία

Η Αταλάντα χάνει όλα τα ευρωπαϊκά εισιτήρια: Δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τη Σαλερνιτάνα [highlights]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: