“Σπάει” κάθε ρεκόρ διαφημιστικών εσόδων το TikTok: Περισσότερα από Twitter και Snapchat μαζί

File PhotoQ Η εφαρμογή TikTok σε ένα smartphone. EPA, HAYOUNG JEON




Τα έσοδα από διαφημίσεις της εφαρμογής TikTok είναι πιθανό να τριπλασιαστούν το 2022 φθάνοντας τα 11 δισεκατομμύρια δολάρια και υπερβαίνοντας τις συνδυασμένες πωλήσεις των ανταγωνιστών της Twitter και Snapchat, σύμφωνα με την ερευνητική εταιρεία Insider Intelligence.

Το TikTok, το οποίο ανήκει στην κινεζική εταιρεία ByteDance, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο, με περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες.

«Η βάση χρηστών του TikTok έχει εκραγεί τα τελευταία δύο χρόνια και ο χρόνος που αφιερώνουν οι χρήστες στην εφαρμογή είναι μεγάλος», δήλωσε η Debra Aho Williamson, αναλύτρια στο Insider Intelligence.

Το Twitter και το Snapchat αναμένεται να έχουν έσοδα 5,58 δισεκατομμύρια δολάρια και 4,86 ​​δισεκατομμύρια δολάρια, αντίστοιχα, το 2022, με τη συνδυασμένη αξία να είναι ακόμη μικρότερη από τα 11 δισεκατομμύρια δολάρια που προβλέπονται για το TikTok.

Σχεδόν 6 δισεκατομμύρια δολάρια, ή περισσότερα από τα μισά, από τα έσοδα από διαφημίσεις φέτος αναμένεται να προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Mε πληροφορίες από reuters.com μέσω ertnews.gr

Κλειστό το εργοστάσιο θυγατρικής της Πλαστικά Κρήτης στην Κίνα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: