Διαψεύδει στενός συνεργάτης του Ραϊόλα την είδηση ιταλικών ΜΜΕ για τον θάνατο του μεγαλοατζέντη [videos]

File Photo Ο διάσημος ιταλός αθλητικός ατζέντης Μίνο Ραϊόλα epa08628818 EPA / MASSIMO PERCOSSI




Διαψεύδεται η είδηση πολλών ιταλικών ΜΜΕ και διάσημων αθλητικογράφων για τον θάνατο του Μίνο Ραϊόλα, σε ηλικία 54 ετών.

Αρχικά ο στενός του συνεργάτης Χοσέ Φορτές Ροντρίγκες διέψευσε κατηγορηματικά την είδηση ως fake news. Μιλώντας στο ολλανδικό NOS υποστήριξε ότι «ο Μίνο είναι σε κακή κατάσταση, αλλά δεν έχει πεθάνει». Ο Ραϊόλα τους τελευταίους μήνες έδινε μάχη για τη ζωή του με πρόβλημα στον πνεύμονα.

Παράλληλα επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο γιατρός του. «Ο Μίνο είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, δίνει μάχη», υποστήριξε ο δόκτωρ Αλμπέρτο Ζανγκρίλο ο οποίος εργάζεται στο νοσοκομείο «San Raffaele» του Μιλάνου, όπου νοσηλεύεται ο Ραϊόλα. Και πρόσθεσε: «Είμαι εξοργισμένος από τα τηλεφωνήματα ψευδοδημοσιογράφων που εικάζουν για τη ζωή ενός ανθρώπου που παλεύει για να επιβιώσει».

Λίγο αργότερα ήρθε η διάψευση κι απ’ τον ίδιο τον Ραϊόλα! «Με πέθαναν δεύτερη φορά σε τέσσερις μήνες, φαίνεται ότι έχω την ικανότητα και ν’ αναστηθώ» ανέφερε σε επίσημη τοποθέτηση! «Τρέχουσα κατάσταση υγείας για όσους αναρωτιούνται: Τσαντισμένος για δεύτερη φορά μέσα σε 4 μήνες που με πέθαναν. Φαίνεται επίσης ότι έχω την ικανότητα και ν’ αναστηθώ».

Ο Ραϊόλα το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στο επίκεντρο λόγω της υπόθεσης του Νορβηγού επιθετικού της Ντόρτμουντ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από το μηδέν, αναλαμβάνοντας τις δημόσιες σχέσεις σε αλυσίδα εστιατορίων που δημιούργησε ο πατέρας του και έφτασε να εκπροσωπεί τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου σε όλον τον κόσμο.

Ο πατέρας του Μίνο Ραϊόλα, Ιταλός μετανάστης άνοιξε το πρώτο εστιατόριο, μια πιτσαρία, στην Ολλανδία, όπου βρήκε καταφύγιο το 1969. Τελικά, έφτασε να δημιουργήσει μια αλυσίδα 25 καταστημάτων, με τον Ραϊόλα να αναλαμβάνει τις δημόσιες σχέσεις.

Σπούδασε νομικές επιστήμες αλλά αφοσιώθηκε στο ποδόσφαιρο. Τα πρώτα του βήματα ως μάνατζερ, τα έκανε δίνοντας συμβουλές στον πρόεδρο της ολλανδικής Χάαρλεμ. Αρχικά φερε σε επαφή τους ανθρώπους της με τη Νάπολι και μετά… όλα πήραν τον δρόμο τους.

Μιλούσε πολλές ξένες γλώσσες και έχτισε την πορεία του προς την κορυφή βήμα-βήμα, φτάνοντας να κερδίζει εκατομμύρια από τα συμβόλαια που έκλεινε στα μεγαθήρια που εκπροσωπούσε.

Η Μίλαν καταλήγει σε άραβες με 1.1 δισ. ευρώ: Και 300 εκατομμύρια για μετεγγραφές το καλοκαίρι

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: