Ο Ερντογάν βαφτίζει την καταστολή δημοκρατία και την πείνα – πληθωρισμό ανάπτυξη

Photo Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την διάρκεια του εορταστικού γεύματος via tccb.gov.tr




Μιλώντας σε ένα γεύμα κατά τη διάρκεια του Ραμαζανίου με εκπροσώπους της Εθνικής Πλατφόρμας Βούλησης, ο Πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε: «Το μεγαλύτερο άλμα προς τα εμπρός στη δημοκρατία και την ανάπτυξη στην Τουρκία μετά την ίδρυση της Δημοκρατίας έχει σημειωθεί τα τελευταία 20 χρόνια».

Εκφράζοντας τη χαρά του να φιλοξενεί τους καλεσμένους του, ο Πρόεδρος Ερντογάν τόνισε ότι: «Γράψαμε μαζί την πρόσφατη ιστορία στην Τουρκία. Inshallah, θα ολοκληρώσουμε το χτίσιμο του μέλλοντος της Τουρκίας μαζί επίσης».

«Το μεγαλύτερο άλμα προς τα εμπρός στη δημοκρατία και την ανάπτυξη στην Τουρκία μετά την ίδρυση της Δημοκρατίας έχει σημειωθεί τα τελευταία 20 χρόνια. Μετά τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2002 που ακολούθησαν μια μεγάλη πολιτική και οικονομική κρίση, ξεκινήσαμε μια «Επανάσταση της Ανατολίας». Με τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου που άνοιξαν το δρόμο για μια νέα εποχή στην Τουρκία, η χώρα μας έχει ξεκινήσει έναν δρόμο που σημαίνει περισσότερη δημοκρατία, περισσότερα δικαιώματα, περισσότερη δικαιοσύνη και περισσότερη οικονομική ανάπτυξη για ολόκληρο το έθνος μας».

Με πληροφορίες από tccb.gov.tr

Ξεπέρασαν ακόμη και τη δική τους αθλιότητα: Φρενίτιδα με οπλισμένα τουρκικά F-16 πάνω από 17 ελληνικά νησιά

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: