Vikings Valhalla στο Netflix: 100 χρόνια μετά τον Ragnar Lothbrok – Όταν ο Παγανισμός έδυε και ανέτειλε ο Χριστιανισμός [video]

File Photo Tρεις Βίκινγκ ξεκινούν ένα επικό ταξίδι που θα τους οδηγήσει στην άλλη άκρη της θάλασσας και σε πεδία μάχης, μέσα από τα οποία θα πάνε από το Κάτεγκατ στην Αγγλία και αλλού, καθώς αγωνίζονται για επιβίωση και δόξα Screenshot via YouTube video Netflix




Τα τρέιλερ που έδωσε το Netflix στη δημοσιότητα ανέβασαν την αδρεναλίνη στους «οπαδούς» των Vikings, που περίμεναν με ανυπομονησία το πολλά υποσχόμενο spin-off, «Vikings: Valhalla». Το ιστορικό δράμα του Michael Hirst σε παραγωγή MGM Productions είναι διαθέσιμο για τους συνδρομητές της πλατφόρμας.

Καθώς η ένταση ανάμεσα στους Βίκινγκ και τους Άγγλους γαλαζοαίματους φτάνει σε αιματηρή κορύφωση και οι ίδιοι οι Βίκινγκ συγκρούονται για τις αντικρουόμενες χριστιανικές και παγανιστικές τους πεποιθήσεις, οι τρεις αυτοί Βίκινγκ ξεκινούν ένα επικό ταξίδι που θα τους οδηγήσει στην άλλη άκρη της θάλασσας και σε πεδία μάχης, μέσα από τα οποία θα πάνε από το Κάτεγκατ στην Αγγλία και αλλού, καθώς αγωνίζονται για επιβίωση και δόξα.

Ο δημιουργός των Vikings, Michael Hirst, σε συνέντευξή του αναφέρει για τη νέα σειρά: «Δεν μπορεί να φτάσει τα τελευταία επεισόδια της σειράς Vikings, γιατί δεν μπορούν να υπάρξουν πιο μεγαλειώδεις μάχες. Γυρίζεται στα ίδια μέρη και επιστρέφουμε στο Kattegat. Αυτό φυσικά είναι το πνευματικό σπίτι των Vikings. Αλλά είναι ένα διαφορετικό Kattegat. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά λιμάνια της Ευρώπης. Έχει μεγαλώσει σε μέγεθος και αξία. Ο Βασιλιάς της Αγγλίας έχει γίνει… Viking. Οι Vikings έχουν καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος της Αγγλίας και κατέχουν τη Νορμανδία»

Πρωταγωνιστούν οι: Sam Corlett, Frida Gustavsson, Bradley Freegard, Johannes Haukur Johannesson, Caroline Henderson, Laura Berlin, David Oakes, Louis Davison, Bosco Hogan, Asbjorn Krogh Nissen, Pollyanna McIntosh, και Soren Pilmark.

Mε πληροφορίες από ethnos.gr

Δέκα από τις Καλύτερες Ταινίες Όλων των Εποχών: Από το 1940 μέχρι σήμερα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: