Ειδεχθές έγκλημα στην Ανδραβίδα: Πυροβόλησαν πατέρα και μητέρα, έπνιξαν τα δύο παιδιά [video]

File photo:Περιπολικά και άνδρες της αστυνομίας έξω από το σπίτι στην Ανδραβίδα όπου βρέθηκαν νεκροί μητέρα, πατέρας και τα δύο παιδιά τους. Photo via ilialive.gr




Στην αξιοποίηση των νέων στοιχείων που έχουν βρεθεί στους χώρους του σπιτιού της Ανδραβίδας, όπου εντοπίστηκαν νεκροί χθες το βράδυ ο 32χρονος πατέρας, η 37χρονη μητέρα και τα δύο παιδιά τους, προχωρούν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σοροί του 32χρονου και της 37χρονης εντοπίστηκαν πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού, ενώ το ηλικίας τριών ετών παιδί βρέθηκε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο δάπεδο της αποθήκης, δίπλα από το τρέιλερ.

Όσον αφορά το άλλο παιδί, ηλικίας δύο ετών, βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι από τον 12χρονο αδελφό του.

Ακόμη, μέσα στο σπίτι έχουν εντοπιστεί διάσπαρτες κηλίδες αίματος, ενώ τα τραύματα που φέρουν οι σοροί του άνδρα και της γυναίκας παραπέμπουν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πλήγματα από πυροβόλο όπλο.

Oι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση αναμένουν και τα αποτελέσματα της μακροσκοπικής εξέτασης του ιατροδικαστή που βρίσκεται στην Ανδραβίδα, αλλά και τα ευρήματα από τις πρώτες έρευνες μέσα στο σπίτι που βρέθηκαν νεκρά τα τέσσερα μέλη της οικογένειας.




Tο patrisnews αναφέρεται σε τετραπλή δολοφονία και κάνει λόγο για θρίλερ σχετικά με την ταυτότητα του δράστη και το κίνητρο της δολοφονίας. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Οι αρχικές αναφορές ότι δράστης του εγκλήματος ήταν ο πατέρας, που σκότωσε τη γυναίκα και τα δύο παιδιά τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, εγκαταλείφθηκαν γρήγορα αφού όλες οι ενδείξεις πλέον κάνουν λόγο για μια τετραπλή δολοφονία.

Το βασικό στοιχείο που οδήγησε τις Αρχές στο να αποκλείσουν ενδεχόμενο αυτοκτονίας ενός εκ των μελών της οικογένειας είναι το γεγονός πως μέσα στο σπίτι εντοπίστηκε ένας κάλυκας χωρίς ωστόσο να βρεθεί κάποιο όπλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα τέσσερα μέλη της οικογένειας βρήκαν τραγικό θάνατο με διαφορετικό τρόπο αφού τα δυο παιδιά φαίνεται να πέθαναν από ασφυξία ενώ το ζευγάρι φέρεται να κατέληξε από πυροβολισμούς που δέχτηκε.

Οι έρευνες της Αστυνομίας προκειμένου να αποκαλύψουν την ταυτότητα του δράστη και να ξετυλίξουν το κουβάρι της ασύλληπτης οικογενειακής τραγωδίας που συγκλόνισε την μικρή κοινωνία της Ανδραβίδας συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ τόσο στο εσωτερικό του σπιτιού και στον περιβάλλοντα χώρο όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Λόγω έλλειψης ηλεκτροδότησης στο σπίτι πάντως, το έργο των Αρχών δεν ήταν ιδιαίτερο εύκολο για αυτό και οι έρευνες θα συνεχιστούν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.

Παρ’ όλα αυτά η κινητοποίηση για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίστηκε σε δρόμους και λιμάνια της περιοχής καθ όλη την διάρκεια της χθεσινής νύχτας.

Η αστυνομία αναζητά εκτός οικογενειακού περιβάλλοντος, τον δράστη της τετραπλής δολοφονίας ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι παλιός γνώριμος ενός εκ των δυο γονέων…

Οπως μεταδίδει το ilialive.gr οι τέσσερις βρέθηκαν νεκροί, από τον 10χρονο γιο της γυναίκας, παιδί από τον πρώτο της γάμο. Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για χτύπημα με τσεκούρι στον πατέρα και θάνατο από πνιγμό για τα παιδιά.

Οι τέσσερις βρέθηκαν νεκροί, από τον 10χρονο γιο της γυναίκας, παιδί από τον πρώτο της γάμο.Ο 10χρονος σοκαρισμένος αφού μετέφερε έξω από το σπίτι το αδελφάκι του, κάλεσε σε βοήθεια και άμεσα μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Γαστούνης όπου έγινε προσπάθεια ανάνηψής του, χωρίς όμως να καταφέρουν οι γιατροί να το επαναφέρουν.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ, ilialive.gr, patrisnews.com

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε η γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον αυτόχειρα δολοφόνο της

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: