Σίγουρος κατά 90% ότι αγοράζει την Τσέλσι ο Τούρκος επιχειρηματίας αλλά πολλοί αμφιβάλλουν…

Screenshot via YouTube video Today Football Match




Ο Τούρκος «δισεκατομμυριούχος» Μουχσίν Μπαϊράκ ισχυρίζεται ότι πλησιάζει στην εξαγορά της Τσέλσι και μάλιστα με μειωμένη τιμή από όσα αρχικώς φέρεται να ζητούσε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Όπως αναφέρει το Sports Witness , o Τούρκος δισεκατομμυριούχος είπε στον τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό Oda TV ότι σημειώνει πρόοδο στις διαπραγματεύσεις.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Έχουμε φτάσει σε ένα συγκεκριμένο στάδιο. Το νομικό και οικονομικό τμήμα μας θα ξεκινήσει συνομιλίες με το δικό τους στο Λονδίνο την Πέμπτη.

Ο Μπαϊράκ ισχυρίζεται ότι η προσφορά του είναι μικρότερη από 2,5 δισεκατομμύρια λίρες, ήτοι λιγότερο από την τιμή που ζητούσε ο Αμπράμοβιτς (3 δισ. λίρες).

Υπάρχει ωστόσο σκεπτικισμός κατά πόσον ο Τούρκος επιχειρηματίας μπορεί να αντέξει οικονομικά τα 3 δισεκατομμύρια λίρες που ζητά ο Ρώσος ολιγάρχης, σχολιάζει ο έγκυρος αθλητικός ιστότοπος Sports Witness.

Μιλώντας στο Oda TV  ο Μπαϊράκ είπε: «Ο κόσμος μιλάει γι’ αυτό, σημειώσαμε κάποια πρόοδο στις συνομιλίες και ο κόσμος πιστεύει ότι έχουμε 90% πιθανότητες να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία. Το ίδιο σκέφτεται και ο Αμπράμοβιτς».

Πρόκειται για μερικούς από τους τολμηρούς ισχυρισμούς του επιχειρηματία, ο οποίος υποστηρίζει επίσης ότι θα αναλάβει ολόκληρο το χρέος της Τσέλσι, το οποίο λέγεται ότι ανέρχεται σε περίπου 680 εκατομμύρια λίρες.

Ο Μπαϊράκ ρωτήθηκε απευθείας για την προσφορά που έκανε, αλλά παρέμεινε διστακτικός να δώσει στοιχεία, αποκαλύπτοντας μόνο μια πολύ μικρή πληροφορία μετά τις φήμες που εμφανίστηκαν στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης για προσφορά 2,5 δισ. λιρών.

Είπε: «Δεν θα σας πω. Πρέπει να διαχειριστούμε αυτή τη διαδικασία πολύ καλά, διαφορετικά θα χάσουμε. Υπάρχουν χώρες στον κόσμο που δεν θέλουν να το αγοράσει η Τουρκία. Ας το κρατήσουμε αυτό ένα μικρό μυστικό. Ας πάρουμε τη συγκατάθεση μέχρι την Πέμπτη.

«Δεν μιλήσαμε εμείς γι΄αυτό το τίμημα (£2,5 δισ.) στον βρετανικό Τύπο. Η προσφορά μας είναι κάτω από αυτό, αυτό τουλάχιστον θα το πω».

Με πληροφορίες από Sports Witness

Φτιάχνει κλίμα ο Αντσελότι ενόψει Παρί: Είμαστε περήφανοι και πληγωθήκαμε στο α΄ματς

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: