Φτιάχνει κλίμα ο Αντσελότι ενόψει Παρί: Είμαστε περήφανοι και πληγωθήκαμε στο α΄ματς

File photo: Ο προπονητής της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι,. EPA/Rodrigo Jimenez




Η Ρεάλ Μαδρίτης «πληγώθηκε» από τη χειρότερη εμφάνιση της σεζόν, στην ήττα της με 1-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν στον πρώτο αγώνα στους «16» του Champions League, και θα προσπαθήσει να παίξει έξυπνα στον αυριανό (9/3) επαναληπτικό αγώνα για να προκριθεί, όπως δήλωσε σήμερα ο Κάρλο Αντσελότι.

Η πρωτοπόρος της LaLiga ηττήθηκε, από ένα γκολ στις καθυστερήσεις, που έφερε την «υπογραφή» του Κιλιάν Μπαπέ, στη συνάντησή τους τον περασμένο μήνα, αλλά θα προσπαθήσει για μία εξαιρετική εμφάνιση σε μία διοργάνωση που έτσι κι αλλιώς έχει εντυπωσιάσει πολλές φορές στο παρελθόν και κυρίως κερδίσει 13 φορές, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα.

«Είμαστε μια πολύ περήφανη ομάδα και η απόδοσή μας στο Παρίσι μας πλήγωσε πολύ», είπε ο Αντσελότι σήμερα σε συνέντευξη Τύπου. «Είμαστε μια περήφανη ομάδα, κυρίως σε μια διοργάνωση όπως το Champions League. Έτσι θα παίξουμε με περηφάνεια. Είδαμε την καλύτερη έκδοση της Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι. Εύχομαι να δω την καλύτερη έκδοση της Ρεάλ Μαδρίτης την Τετάρτη (σ.σ. αύριο)», πρόσθεσε. «Η ομάδα μας είναι ήρεμη και έχει κίνητρο. Ο τομέας της ψυχολογίας είναι κρίσιμος σε μια τέτοια στιγμή. Αν παίξουμε με την ένταση του Σαββάτου, έχουμε μια καλή ευκαιρία να προκριθούμε», συμπλήρωσε ο Ιταλός, που είδε την ομάδα του το Σάββατο (5/3) να νικάει με σκορ 4-1 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

«Πρέπει να είμαστε έξυπνοι και να παίζουμε έξυπνα. Πρέπει να βγούμε εκεί έξω και να κερδίσουμε. Δεν χρειάζεται να σημειώσουμε πολλά γκολ. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και η υποστήριξη των οπαδών μας θα είναι σημαντική για εμάς. Θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι σαν να έπαιζε ο Μπαπέ. Μόνο έτσι μπορούμε να το κάνουμε. Δεν θα με εξέπληττε αν ο Μπαπέ τύχει εξαιρετικής υποδοχής από τους οπαδούς μας. Πάντα υποδέχονταν σπουδαίους παίκτες με σεβασμό. Αλλά οι οπαδοί μας θέλουν να κερδίζουμε. Αυτό τους ενδιαφέρει περισσότερο», κατέληξε ο Αντσελότι.

Με πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Μαδρίτη, Ισπανία

Ο Χάρι Κέιν ανέβηκε στην 6η θέση των top σκόρερς της Premier League: Ο μόνος ενεργός

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: