Κόλαση στην Παρί μετά το νέο διασυρμό: Κλωτσούσε πόρτες ο Κελαϊφί, απολύεται ο Ποτσετίνο – Αρπάχτηκαν Νεϊμάρ με Ντοναρούμα

Η μπάλα καταλήγει στα δίκτυα της Παρί Σεν Ζερμέν για δεύτερη φορά, από τον Καρίμ Μπενζεμά epa09813761 EPA/Juanjo Martin




Διαλυτικές καταστάσεις επικράτησαν χθες στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά την ήττα με 3-1 από την Ρεάλ Μαδρίτης και τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Champions League.

Ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Νασέρ αλ Κελαϊφί, έξω φρενών από τη διαιτησία έσπευσε μετά το ματς στα αποδυτήρια του «Μπερναμπέου» για να διαμαρτυρηθεί προς τους διαιτητές. Ρεπορτάζ της αθλητικής εφημερίδας «Marca» αναφέρει πως ήταν εκτός εαυτού και έφθασε στο σημείο να κλωτσάει πόρτες, ψάχνοντας τον διαιτητή με τους υπεύθυνους των αποδυτηρίων να καλούν την ασφάλεια του γηπέδου!

Ο ισχυρός άνδρας των Παριζιάνων δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ότι η ομάδα του αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League και έχασε τον έλεγχο. Μάλιστα έφθασε στο σημείο ν’ απειλήσει υπάλληλο των «μερένγκες», ο οποίος ξεκίνησε να τον βιντεοσκοπεί, καταγράφοντας τα όσα εκτυλίσσονταν στα αποδυτήρια.

Όταν αυτό όμως, έπεσε στην αντίληψή του προέδρου της Παρί κατευθύνθηκε προς το μέρος του, φωνάζοντας: «θα σε σκοτώσω»! Παρενέβη ο αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λεονάρντο, ο οποίος ζήτησε να διαγραφεί το υλικό που υπήρχε στο κινητό του υπαλλήλου της Ρεάλ.

Εκτός από τη συμπεριφορά του Κελαϊφί, η εφημερίδα της Μαδρίτης αναφέρει επίσης πως οι Τζίτζιο Ντοναρούμα και Νεϊμάρ είχαν σοβαρό επεισόδιο στα αποδυτήρια. Λίγο έλειψαν να έρθουν στα χέρια, αλλά τους χώρισαν οι συμπαίκτες τους. Ο Βραζιλιάνος σταρ ζήτησε το λόγο από τον Ιταλό γκολκίπερ για το λάθος στο γκολ της ισοφάρισης της Ρεάλ, ακούστηκαν «βαριές» κουβέντες και οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια και χρειάστηκε οι συμπαίκτες τους να τους χωρίσουν με μεγάλη δυσκολία!

Η διοίκηση έτοιμη να διώξει τον Ποτσετίνο

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, μετά την ήττα χθες στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ και τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Champions League. Το συμβόλαιό του Αργεντινού τεχνικού έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο παίκτες και διοίκηση είναι δυσαρεστημένοι μαζί του και γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να λυθεί η συνεργασίας τους.

Και ο ίδιος, άλλωστε, ο Ποτσετίνο δεν είναι ευτυχισμένος στην Παρί και είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την γαλλική ομάδα, περιμένοντας την επίσημη πρόταση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να επιστρέψει στην Premier League, όπου είχε κάνει σπουδαία καριέρα στον πάγκο της Τότεναμ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μαδρίτη, Ισπανία / Παρίσι, Γαλλία

Αυτή είναι η βασίλισσα, αυτός είναι ο κορυφαίος: Με τρία γκολ του Μπενζεμά η Ρεάλ τελείωσε την Παρί [highlights, videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: