Ελληνοαυστραλιανή επέλαση στο Miami Open: Εκτός στο διπλό, το δίδυμο Τσιτσιπάς – Λόπες

Photo Οι Κύργιος και Κοκκινάκης πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τίτλου στο Australian Open. Screenshot via Twitter #AusOpen @AustralianOpen




Εκτός προημιτελικών έμειναν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Φελιθιάνο Λόπες στο διπλό στο Μiami Open.

Ηττήθηκαν από το Νο 2 ζευγάρι του ταμπλό, τους Ρατζίβ Ραμ και Τζο Σαλίσμπουρι με 7-5 και 7-6 (2). Οι δύο αθλητές κατέκτησαν τον τίτλο στο Ακαπούλκο, έπειτα έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά στο Indian Wells, για ν’ αποκλειστούν στο 2ο γύρο του τουρνουά στο Μαϊάμι, φθάνοντας τις επτά νίκες, σε εννιά αναμετρήσεις τη φετινή σεζόν.

Προκρίθηκε ο Κοκκινάκης

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Θανάσης Κοκκινάκης ο οποίος επικράτησε 7-6(5), 4-6 και 7-6(5) του Ντένις Κούντλα, προερχόμενος μάλιστα από τα προκριματικά του Miami Open.

Ο 25χρονος Ελληνοαυστραλός, πέτυχε την 5η συνεχόμενη νίκη του στη Φλόριντα, μετά από 2 ώρες και 22 λεπτά αγώνα, και προκρίθηκε για πρώτη φορά στον 4ο γύρο Masters διοργάνωσης, μετά από 7 χρόνια (Indian Wells 2015).

Στον επόμενο γύρο ο Κοκκινάκης θα δοκιμαστεί απέναντι στον Γερμανό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο 24χρονος Γερμανός, Νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε εύκολα 6-2, 6-2 του Αμερικανού Μακένζι ΜακΝτόναλντ.

Ακάθεκτος στους “16” ο Κύργιος

Ασταμάτητος είναι προς το παρόν στο Miami Open ο Νικ Κύργιος, ο οποίος ξεπέρασε και το εμπόδιο του Φάμπιο Φονίνι, παίρνοντας την πρόκριση στους “16” του τουρνουά.

Κάτι περισσότερο από μία ώρα (64 λεπτά) χρειάστηκε ο ομογενής Αυστραλός για να επικρατήσει του πολύπειρου Ιταλού με 2-0 (6-2, 6-4). Ο Κύργιος περιμένει, πλέον, να μάθει τον αντίπαλό του στην επόμενη φάση που θα είναι ένας εκ των Γιάνικ Σίνερ ή, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Το νο10 της παγκόσμιας κατάταξης δεν έχει χάσει ακόμη ούτε ένα σετ στο 1000άρι τουρνουά της Φλόριντα, επικρατώντας με 2-0 και επί των Αντριάν Μαναρινό, Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ανετα πέρασαν στον 4ο γύρο και οι Κάσπερ Ρουντ, Κάμερον Νόρι. Ο Νορβηγός (νο6 του ταμπλό) επικράτησε με 6-2, 6-3 επί του Αλεξάντερ Μπούμπλικ, ενώ ο Βρετανός (νο10 του ταμπλό) νίκησε πιο δύσκολα τον Ούγκο Γκαστόν με 6-3, 7-5. Οι νικητές θα παίξουν μαζί στην φάση των “16” του Miami Open.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μαϊάμι, ΗΠΑ

Miami Open: Με το δεξί στην πρεμιέρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, άκοπη πρόκριση για την Οσάκα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: