Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε 25χρονος χούλιγκαν * Διαφεύγει στην Αλβανία ένας απ’ τους 11 καταζητούμενους

File photo: Αστυνομικοί οδηγούν τους συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR




Σήμερα το μεσημέρι παραδόθηκε ο 25χρονος Έλληνας που αναζητείτο για την συμμετοχή στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη και πλέον, από τους 11 συνολικά ταυτοποιημένους συμμετέχοντες στο φονικό, διαφεύγει ένας 22χρονος στην Αλβανία.

Ο νεαρός, του οποίου το όνομα βρίσκεται στο κατηγορητήριο των 11 για τη σφαγή του Αλκη Καμπάνου, μετέβη στην Αστυνομία της Θεσσαλονίκης και παραδόθηκε.

Πρόκειται για οργανωμένο οπαδό σε σύνδεσμο όμως στην Αθήνα, τον αποκαλούν χαρακτηριστικά “Αθηναίο”, ενώ δεν έχει συλληφθεί ή προσαχθεί ποτέ.

Ωστόσο, μετά τον φόνο του Άλκη στου Χαριλάου, εξαφανίστηκε.

Οι έρευνες της αστυνομίας δεν απέδωσαν για την ανεύρεσή του στα στέκια του στη Θεσσαλονίκη, στο σπίτι του στην Αθήνα ή στα γραφεία του συνδέσμου όπου έκαναν έφοδο στην Ομόνοια.

Η παράδοσή του θα φωτίσει “σκοτεινά σημεία” που δεν μπορεί προς το παρόν να απαντήσει η αστυνομία, όπως, π.χ. αν ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για να λάβει μέρος στην επίθεση ή βρέθηκε τυχαία εκεί.

Στοιχείο κλειδί για δολοφονία Άλκη: Τραύμα από το φονικό μαχαίρι φέρει ένας εκ των συλληφθέντων

Στοιχείο κλειδί για δολοφονία Άλκη: Τραύμα από το φονικό μαχαίρι φέρει ένας εκ των συλληφθέντων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: