Ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το μεσημέρι την Πρόεδρο της Δημοκρατίας: Για “χυδαιότητα, αθλιότητα και κατηφόρα” κατηγορεί τον Κασσελάκη η Νέα Δημοκρατία

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, παρακολούθησε την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Καρδιανής Τήνου,Τήνος, Μεγάλο Σάββατο 04 Μαΐου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα, Τετάρτη 8 Μαΐου στις 12:00, θα έχει συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Η συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων και θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αύριο, επίσης, ο Πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Πρώτη Λέξη» του protothema.gr και στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη με αφορμή χθεσινές δηλώσεις του αναφέρει ότι “η χυδαιότητα, αθλιότητα και η κατηφόρα δεν έχουν τελειωμό”.

Συγκεκριμένα με δήλωση του ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, σημείωσε για τον ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων ότι “ο Πολακισμός δεν είναι μια συνιστώσα, αλλά επίσημα η νέα ταυτότητα του κόμματος”.

“Μετά από τη μικρή ανάπαυλα των άγιων ημερών, ο κ. Κασσελάκης το πιάνει από εκεί που το άφησε!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε σε βίντεο, που ανήρτησε ο ίδιος στα σόσιαλ μίντια, ότι «Υπουργοί σκοτώνουν παιδιά». Η χυδαιότητα, η αθλιότητα και η κατηφόρα δεν έχουν τελειωμό!” είπε ο κ.Ρωμανός και προσέθεσε:

“Κάποτε τέτοιες δηλώσεις έκανε ο κ. Πολάκης και ζητούσαμε μάταια από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει αποστάσεις. Τώρα πια τις δηλώσεις αυτές τις κάνει η ίδια η ηγεσία, επιβεβαιώνοντας ότι στον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη ο Πολακισμός δεν είναι μια συνιστώσα, αλλά είναι επίσημα η νέα ταυτότητα του κόμματος.

Να τον χαίρονται».

Ο Στέφανος Κασσελάκης θυμήθηκε και το Εθνικό Σύστημα Υγείας: “Έξω το κέρδος από το ΕΣΥ”, ζήτησε ο πρόεδρος του Σύριζα από την Πρέβεζα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: