Ταυτοποιήθηκαν 3 ακόμη χούλιγκαν του Παναθηναϊκού για τα φονικά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Ίσως και σήμερα εντάλματα σύλληψης [videos]

FILE PHOTO: Το καρέ από το βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Μιχάλης να δέχεται χτύπημα από ρόπαλο καθώς οπισθοχωρεί μαζί με άλλους οπαδούς της ΑΕΚ που καταδιώκονται από τους Κροάτες και Έλληνες χούλιγκαν. Screenshot via Glomex@SKAI NEWS




Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ερευνών της αστυνομίας για τα αιματηρά γεγονότα της 7ης Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια, έγινε γνωστό ότι ταυτοποιήθηκαν άλλοι 3  σεσημασμένοι Έλληνες οπαδοί του Παναθημαϊκού που συμμετείχαν στα επεισόδια και αναμένονται σύντονα τα εντάλματα σύλληψής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ,  από την συνεχιζόμενη έρευνα, έχουν ταυτοποιηθεί για την συμμετοχή τους στα επεισόδια, τουλάχιστον τρία άτομα και έχουν ενημερωθεί σχετικά οι ανακριτικές Αρχές, όλοι τους Έλληνες και γνωστοί στην Αστυνομία για το παραβατικό τους οπαδικό παρελθόν.

 «Δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να έχουμε νέα εντάλματα σύλληψης προκειμένου να οδηγηθούν και αυτοί ενώπιον των δικαστικών αρχών. Από κει και πέρα, οι αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν εξονυχιστικά τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας αλλά και βίντεο τα οποία αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο» ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης της ΕΡΤ, Κώστας Παπαδόπουλος.

  • Οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας που χειρίζονται την υπόθεση επιχειρούν να ταυτοποιήσουν τον άνδρα, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 29χρονο Μιχάλη Κατσούρη περιορίζοντας συνεχώς τον κύκλο των υπόπτων

Όπως προέκυψε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια κανένα από τα μαχαίρια τα οποία βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος δεν ταιριάζει με το DNA του αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ. Είναι μια πολύ δύσκολη έρευνα, η οποία δεν γνωρίζουμε πόσο θα διαρκέσει.

 

 

Ενώπιον του ανακριτή ο 43χρονος οπαδός του ΠΑΟ, ο επωνομαζόμενος “σουβλατζής”

Παράλληλα σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή ο 43χρονος οργανωμένος οπαδός του “Παναθηναϊκού”, ο οποίος είχε συλληφθεί την Παρασκευή από την Ελληνική Αστυνομία και αναμένεται να δούμε ποια θα είναι η ποινική του μεταχείριση.

Όσον αφορά στην Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις παραλλείψεις και τα λάθη, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι έχουν καταλήξει σε μια ομάδα περίπου 7 – 8 ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών της ΕΛΑΣ, αλλά ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό μετά την ολοκλήρωση της ΕΔΕ να έχουμε και νέες απομακρύνσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο για έκτακτες κρίσεις στην ΕΛΑΣ, καθώς εμπλέκεται στην υπόθεση ένας μεγάλος αριθμός αξιωματικών.

Για το θέμα αυτό τοποθετήθηκε χθες, με νέα δήλωση, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου προαναγγέλοντας ότι θα υπάρξουν όλες οι προβλεπόμενες κινήσεις, καθώς η ΕΛΑΣ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στην περίπτωση της άφιξης των Κροατών χούλιγκαν.

Mε πληροφορίες από ertnews.gr

Στο δάσος της Δαδιάς πλησιάζουν οι φλόγες: Στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης «χιονίζει» στάχτη * Άνεμοι έως 9 μποφόρ [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: