Δολοφονία Άλκη: Αναμένεται να παραδοθεί ο 20χρονος που διέφυγε στην Αλβανία

File Photo Μέχρι στιγμής οι δράστες της φονικής επίθεσης αλληλοκαρφώνονται για το ποιος χτύπησε τελικά τον Αλκη Καμπανό με τα μαχαίρια και τα δρεπάνια και του επέφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα. Screenshot via video MEGA tv




Ο καταζητούμενος για την εμπλοκή του στην δολοφονία του Αλκη Καμπανού, που διέφυγε στην Αλβανία και για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και να παραδοθεί στις Αρχές.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο Ανθούλα Ανάσογλου, έχει πληροφόρηση από συνάδελφό της, ότι ο 20χρονος D.R, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, πέρασε τα σύνορα με την Αλβανία από την Κρυσταλλοπηγή στις 2 Φεβρουαρίου, στις 23:45, περίπου δυο ημέρες μετά τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού συνοδευόμενος από τον πατέρα και τη γιαγιά του, θα έρθει στη χώρα ή σήμερα ή το πολύ αύριο για να παραδοθεί.

«Χθες το απόγευμα δέχτηκα τηλέφωνο από συνάδελφο και θα ακούσετε ότι και ο Αλβανός που εμπλέκεται στην υπόθεση και βρίσκεται στην Αλβανία θα παραδοθεί σήμερα ή αύριο», αποκάλυψε η κυρία Ανάσογλου.

Θα μιλήσει το DNA

Μέχρι στιγμής οι δράστες της φονικής επίθεσης αλληλοκαρφώνονται για το ποιος χτύπησε τελικά τον Αλκη Καμπανό με τα μαχαίρια και τα δρεπάνια και του επέφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα. Γι αυτό οι Αρχές, πέρα από καταθέσεις, υλικό από κάμερες, κτλ, ρίχνουν μεγάλο βάρος στο DNA.

Η Ανακρίτρια ζήτησε να υποβληθούν όλοι οι συλληφθέντες σε λήψη DNA ώστε να συγκριθεί με το βιολογικό υλικό που βρέθηκε πάνω στα πειστήρια που περισυνέλεξε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης από τον τόπο του εγκλήματος για να αναδειχθεί ο βαθμός συμμετοχής του καθένα εξ αυτών στο φονικό.

Με πληροφορίες από MEGA Tv

Γηροκομείο-κολαστήριο στα Χανιά για δεκάδες ηλικιωμένους: Επτά συλλήψεις, τι αναφέρει η δικογραφία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: