Στις 15 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα για το «Moby Dick – The Musical» του Δημήτρη Παπαδημητρίου

Η πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε την Αττική, επηρέασε και την προετοιμασία της παραγωγής. Photo μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ




H πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Moby Dick – The Musical» του Δημήτρη Παπαδημητρίου σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, παίρνει ολιγοήμερη αναβολή για την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, καθώς η πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε την Αττική, επηρέασε και την προετοιμασία της παραγωγής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Onassis Culture, οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα λάβουν επιστροφή των χρημάτων τους καθώς η μεταφορά των εισιτηρίων σε άλλη ημερομηνία δεν είναι εφικτή για τεχνικούς λόγους. Για αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσω του οnassis.org ή του τηλεφωνικού κέντρου, η διαδικασία ακύρωσης των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί έως τις 31 Ιανουαρίου 2022 χωρίς ειδικό αίτημα από τον αγοραστή και χωρίς φυσική παρουσία.

Η αυτόματη πίστωση του ποσού στην πιστωτική/χρεωστική κάρτα από την οποία έγινε η αγορά, θα πραγματοποιηθεί εντός περίπου 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της ακύρωσης, ανάλογα με την πολιτική της εκδότριας τράπεζας. Όποιος επιθυμεί να κλείσει εισιτήρια για κάποια από τις ενεργές ημερομηνίες, μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα onassis.org ή να καλέσει στο τηλεφωνικό κέντρο 21 11 981 784 και να πραγματοποιήσει νέα αγορά.

«MOBY DICK, The Musical»

Η λογοτεχνία, η μουσική, το θέατρο, ο χορός, τα εντυπωσιακά σκηνικά και η πιο σύγχρονη τεχνολογία των «ολογραμμάτων» κάνουν εφικτή τη σκηνική αναπαράσταση του «Moby Dick – το μιούζικαλ» του Δημήτρη Παπαδημητρίου. Το έργο, που βασίζεται στο πέμπτο πιο πολυδιαβασμένο βιβλίο στην ιστορία της ανθρωπότητας, ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Το Onassis Culture μεταμόρφωσε το αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας σ’ ένα μοναδικό μουσικό και φιλοσοφικό υπερθέαμα για όλη την οικογένεια το οποίο από τις 15 Φεβρουαρίου, σηκώνει αυλαία στο Christmas Theater.

Η σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα ζωντανεύει το μουσικό και θεατρικό έργο του Δημήτρη Παπαδημητρίου στη μεγαλύτερη θεατρική σκηνή της πόλης, με τη ζωντανή ορχήστρα υπό τη έμπειρη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη, τα σκηνικά του Μανόλη Παντελιδάκη, τα κοστούμια της Ηλένιας Δουλαδίρη, τις χορογραφίες της Αγγελικής Τρομπούκη, τους φωτισμούς της Στέλλας Κάλτσου που συνοδεύονται από τα εντυπωσιακά και καινοφανή στο ελληνικό θέατρο ολογράμματα και 3D animation του Candyshop VFX (Ευάγγελου Κουλουκύθα) σε συνεργασία με τον Hashem Alshaer, Visual Effects Director της CandyshopVFX “The Division” και Art Direction video υλικών του Στάθη Αθανασίου που ξεπερνούν τα μέχρι τώρα γνωστά θεατρικά τεχνολογικά δεδομένα.

Πρωταγωνιστούν οι Μπάμπης Βελισσάριος (Αχαάβ), Αιμιλιανός Σταματάκης (Ισμαήλ), Θοδωρής Βουτσικάκης (Στάρμπακ), Ivan Svitailo (Σταμπ), Γιάννης Στόλλας, Δημήτρης Γεωργαλάς, Αντώνης Βλάχος, Πάνος Ζώης και άλλοι 15 ερμηνευτές. Στον ρόλο του Γάλλου Σιτιστή ο κόντρα-τενόρος Νίκος Σπανάτης. Παίζει η Συμφωνική Ορχήστρα «Φιλαρμόνια».

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: